Σε απόθεμα

Baby Brezza Instant Warmer στιγμιαίος θερμαντήρας νερού

Ζεστό νερό για το γάλα του μωρού μέσα σε μια στιγμή!
Στιγμιαίος θερμαντήρας για μπιμπερό

74.90

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: BRZ0057 Κατηγορία:

Baby Brezza Instant Warmer στιγμιαίος θερμαντήρας νερού

Φτιάξτε ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ζεστό γάλα για το τάισμα του μωρού σας! Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε 3-5 λεπτά χρησιμοποιώντας έναν παραδοσιακό θερμαντήρα μπιμπερό
Διανέμει ζεστό νερό όποτε το χρειαστείτε 24/7 και διατηρεί τη θερμοκρασία του όλη μέρα και νύχτα
Τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας : 22° (περιβάλλον), 37° (σώμα) ή 40°
Υγιεινό και πρακτικό : αεροστεγώς κλειστή δεξαμενή που χωρά περίπου 1,5 λίτρο (που ισοδυναμεί με μπουκάλια μιας ολόκληρης ημέρας)
Universal : λειτουργεί με όλες τις μάρκες/τύπους μπιμπερό

Διανέμει ζεστό νερό όποτε το χρειαστείτε 24/7.
Απλώς προσθέστε τη σκόνη γάλακτος και ανακατέψτε
Εύκολη διανομή – Απλώς πατήστε το μοχλό
Τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας: 22° (περιβάλλον), 37° (σώμα) ή 40°

Λειτουργεί με όλα τα σχήματα και μεγέθη μπιμπερό
Το αεροστεγές δοχείο χωράει 1,5 λίτρα (το γάλα μιας ημέρας)
2 χρόνια εγγύηση. Χωρίς BPA.

Η προετοιμασία ενός μπιμπερό για το πεινασμένο μωρό σας μόλις έγινε πολύ πιο εύκολη και γρήγορη. Το Baby Brezza’s Instant Warmer διανέμει ζεστό νερό κατά παραγγελία. Βάζει τέλος στην οδυνηρή αναμονή που προκαλούσε ένας παραδοσιακός θερμαντήρα μπιμπερό για να ζεστάνει το μπιμπερό ενώ το μωρό σας κλαίει. Απλώς χρησιμοποιήστε το θερμαντήρα μας για μπιμπερό και πιέστε το μοχλό για να χορηγήσετε ζεστό νερό, ανακατέψτε τη σκόνη γάλακτος και είστε έτοιμοι να ταΐσετε το μωρό σας σε δευτερόλεπτα!
Το Instant Warmer διασφαλίζει ότι ο θερμαντήρας θερμαίνεται ομοιόμορφα και μειώνει τον κίνδυνο να σερβίρετε νερό που να είναι καυτό. Αυτός ο διανομέας προσφέρει 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας για να έχετε ακριβώς τη θερμοκρασία που θέλετε ανά πάσα ώρα και στιγμή! Διατηρεί την επιλεγμένη θερμοκρασία όλη μέρα και νύχτα. Θα λατρέψετε πόσο χρόνο θα σας εξοικονομήσει!
Ο επαναστατικός θερμαντήρας νερού για μπιμπερό λειτουργεί με όλες τις μάρκες και μεγέθη μπιμπερό και η δεξαμενή νερού χωράει 1,5 λίτρο, δηλαδή το νερό που αντιστοιχεί στην ποσότητα γάλακτος μιας ημέρας. Αυτή η γρήγορη συσκευή επιταχύνει τη διαδικασία ενός ζεστού μπιμπερό με γάλα, και αποτελεί ευλογία για πολυάσχολες μαμάδες και μπαμπάδες.

Κατασκευαστής