Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

BabyBjörn μάρσιπος One Air 3D Mesh Grey beige

O μάρσιπος One της BabyBjörn είναι μαλακός και εργονομικός και σας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσετε τον δεσμό μεταξύ γονιού και παιδιού από τη πρώτη κιόλας μέρα. Το ευέλικτο ύφασμά του σας επιτρέπει να αισθάνεστε το νεογέννητο μωρό σας στη φυσική του στάση, με τη πλάτη του σε καμπύλη C.

220.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 098002 Κατηγορία:

BabyBjörn

μάρσιπος One Air 3D Mesh Grey beige

H νέα έκδοση του μάρσιπου One έχει πιο μαλακό και ευέλικτο ύφασμα καθώς και νέα χαρακτηριστικά

Ευέλικτος για να ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη.

Με τον μάρσιπο One της BabyBjörn, είναι εύκολο και ασφαλές για σένα να αλλάξεις από τη μπροστινή στη πίσω θέση με μια κίνηση. Το μέγεθος, η θέση και η υποστήριξη στο κεφάλι είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, κάτι που σημαίνει ότι προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του νεογέννητου που αναπτύσσεται και κάθε σωματότυπου που τον φοράει.

Χαρακτηριστικά:

4 θέσεις μεταφοράς
Διάλεξε αν θέλεις να μεταφέρεις το παιδί σου κοιτώντας εσένα (2 ύψη θέσεων) κοιτώντας προς τον κόσμο ή στη πλάτη σου.

Built-in θέση παιδιού
O μάρσιπος One έχει δύο ύψη θέσεων. Χρησιμοποίησε την ψηλότερη θέση για το νεογέννητο (τουλάχιστον 3,5 κιλά) έτσι ώστε να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πρόσωπό σου. Πρέπει να είναι τόσο κοντά έτσι ώστε να φιλάς τη κορυφή του κεφαλιού του.

Εργονομική θέση για τα πόδια
Η πλατιά πλήρως ρυθμιζόμενη θέση εξασφαλίζει μια άνετη και εργονομικά σωστή θέση για τους μηρούς του παιδιού.

Ενίσχυση στους ώμους για την απόλυτη άνεση κατά τη μεταφορά

Ανθεκτική ζώνη για ενίσχυση στη μέσηt
Έχεις επίσης ανθεκτική ζώνη για την υποστήριξη της μέσης και επενδεδυμένη ενίσχυση στους ώμους για να ανακουφίζει από την πίεση που δέχεται η πλάτη και οι ώμοι, και το κάνει άνετο για εσάς να μεταφέρετε το παιδί σας από νεογέννητο μέχρι και την ηλικία των 3 ετών. Το παιδί κάθεται ασφαλές και άνετο – όσο εσείς έχετε τα χέρια σας ελεύθερα!

Ρυθμιζόμενη υποστήριξη κεφαλιού
Η στήριξη στο κεφάλι προστατεύει τα νεογέννητα και δίνει τη σωστή υποστήριξη μέχρι να είναι έτοιμα να στηρίξουν το κεφάλι μόνα τους. Στα μεγαλύτερα μωρά, μπορείτε να έχετε την υποστήριξη όταν το μωρό ξεκουράζεται ή κοιμάται. Μπορείτε εύκολα να την διπλώσετε και να την ξεδιπλώσετε καθώς και να ρυθμίσετε πόσο σταθερή θέλετε την υποστήριξη με τους ειδικούς ιμάντες.

Πίσω μεταφορά του παιδιού
Όσο το παιδί σας μεγαλώνει και βαραίνει η μεταφορά στη πλάτη είναι μια πιο άνετη επιλογή για εσάς. Προτείνουμε να μεταφέρετε το παιδί σας πίσω μετά την ηλικία των 12 μηνών.

Όλα τα υλικά είναι φιλικά προς το δέρμα του παιδιού και ασφαλή να τα μασήσει. Χωρίς βλαβερές ουσίες και συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές του Oeko-Tex Standard 100, Class I για βρεφικά προϊόντα

Ηλικία
Από νεογέννητα μέχρι 3 ετών (Min. 3.5kg/53cm. & Max. 15kg/100cm)

Προσοχή! Όταν μεταφέρετε το μωρό σας κοιτώντας τον κόσμο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 μηνών και βάρος το πολύ μέχρι 12 κιλά.
Οι ιμάντες στα πόδια πρέπει να χρησιμοποιούνται για να μειώνεται το μέγεθος του ανοίγματος των ποδιών μεταξύ 3.5-4.5 κιλών.

Υλικά:
Κύριο ύφασμα:100% polyester. Θέση ποδιών: 100% βαμβάκι

Οδηγίες πλυσίματος:
Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 40°C. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό χωρίς χλώριο. Δεν συνίσταται στεγνό καθάρισμα.

Ο μάρσιπος One συμμορφώνεται και με τις Ευρωπαϊκές EN 13209-2:2015 και με τις Αμερικάνικες προδιαγραφές ASTM F223.

Κατασκευαστής