-10%
Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Bebejou Μπάνιο με Ενσωματωμένο Θερμόμετρο Leopard Blue

To thermobath της Bebejou διακρίνεται από τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό του.

65.69

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: J-6260122 Κατηγορία:

Bebejou

Μπάνιο με Ενσωματωμένο Θερμόμετρο Leopard Blue

Ποτέ άλλοτε το μπάνιο του μωρού σας δεν ήταν πιο εύκολο.

To thermobath της Bebejou διακρίνεται από τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό του.

Με μια και μόνο ματιά μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία του νερού και να την παρακολουθείτε συνεχώς κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Το thermobath έχει ένα ασφαλές σύστημα αποστράγγισης με τάπα που μπορεί να ανοίξει χωρίς να χρειάζεται να βάζετε τα χέρια σας στο νερό. Ο ειδικός σωλήνας που διαθέτει αποχετεύει το νερό χωρίς να χρειαστεί να σηκώνετε το μπανάκι.

Η βάση μπάνιου της Bebejou σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα μπάνια της Bebejou (Thermobath – Classic) σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε μπάνιο το μωρό σας σε όρθια θέση, χωρίς να ταλαιπωρήσετε τη μέση σας. Για μεγαλύτερη σταθερότητα διαθέτει ειδικό σύστημα κλειδώματος (click) για το βρεφικό μπανάκι. Έχει υποδοχές για να ακουμπήσετε τις πετσέτες. Είναι πτυσσόμενη, εξυπηρετώντας σας ιδιαίτερα κατά την αποθήκευση. Η αντοχή της σε βάρος είναι έως 20 κιλά.
Βάσεις Μπάνιου για Thermobath Bebe-jou

Επίσης η χρήση του βοηθητικού καθίσματος (δεν συμπεριλαμβάνεται) εξυπηρετεί ώστε να στέκεται το μωρό σας με ασφάλεια στην πιο κατάλληλη θέση.
Βοηθητικά μπάνιου Bebe-jou

Το βρεφικό μπάνιο με ενσωματωμένο θερμόμετρο είναι κατασκευασμένο με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Τέλος ολοκληρώστε το σετ μπάνιου με τον πλαστικό κάδο μεταφοράς νερού (δεν συμπεριλαμβάνεται).

Καθαρίζετε το μπανάκι μωρού με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι και στη συνέχεια στεγνώνετέ το με
πανί. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ χημικούς καθαριστικούς παράγοντες.

Διαστάσεις: 83,5x40x32 cm

Color

Κατασκευαστής