Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Britax Romer Dualfix i-size Burgundy Red Κάθισμα αυτοκινήτου

Το DUALFIX i-SIZE είναι η πιο ευέλικτη επιλογή για το παιδί σας – από τη γέννηση έως τα 4 χρόνια (105 cm). Το κάθισμα με περιστροφή 360 μοιρών προσφέρει απόλυτη άνεση στους γονείς και τα παιδιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς τα πίσω αλλά και προς τα εμπρός. Επιπλέον, χάρη στην πλευρική περιστροφή προς την ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου, η τοποθέτηση και το δέσιμο του παιδιού σας είναι παιχνίδι. Όλα συνδυάζονται με κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό και με την τεχνογνωσία της Britax-Romer στην ασφάλεια των παιδικών αυτοκινήτων το ταξίδι γίνετε απόλαυση για όλους.

579.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Περιστρεφόμενο βρεφικό κάθισμα

Britax Romer παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου dualfix I-size Burgundy Red 40 – 105 cm

Με τη δυνατότητα περιστροφής 360ο, το DUALFIX απλοποιεί τη τοποθέτηση του παιδιού σας στο κάθισμα και προσφέρει εύκολη αλλαγή της θέσης του καθίσματος με φορά προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Αρχικά το χρησιμοποιείτε βάζοντας το παιδί να κοιτάει προς τα πίσω μέχρι τα 9 kg και μετά μπορείτε να το στρέψετε προς τα εμπρός, καθιστώντας το ένα πολύ ευέλικτο κάθισμα ιδανικό από νεογέννητο έως 4 ετών . Η επιλογή είναι δική σας μετά τα 18kg! Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα περιμένατε από την BRITAX-ROMER, όπως ISOFIX και ζώνη ασφαλείας 5 σημείων. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το παιδί σας θα είναι απόλυτα ασφαλές ανεξάρτητα από την ηλικία ή το βάρος του.

Η ζώνη ασφαλείας 5 σημείων η οποία ρυθμίζεται με μία κίνηση, εκτονώνει τις δυνάμεις πρόσκρουσης που επιδρούν στο σώμα και τις διοχετεύει στο κάθισμα. Ακόμα, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ζώνη στο μέγεθος του παιδιού σας, ώστε να το κρατήσει ασφαλές στο κάθισμα σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Η επιλογή τοποθέτησης του DUALFIX προς τα πίσω (0-18 kg) ή προς τα εμπρός 18 έως 4 ετών σας δίνει τη δυνατότητα της ιδανικής θέσης για το παιδί σας αλλά και για εσάς.

Το εσωτερικό μαξιλάρι για το νεογέννητο παρέχει επιπλέον άνεση και στήριξη για το μωρό σας.

Το ρυθμιζόμενο με το ένα χέρι προσκέφαλο μαζί με τη ζώνη ασφαλείας, σας επιτρέπει να ρυθμίζετε το ύψος του καθίσματος ανάλογα με το ύψος του παιδιού σας χωρίς να χρειάζεται να επανατοποθετήσετε τη ζώνη ασφαλείας.

Μέγιστη πλευρική προστασία για το παιδί σας κατά μήκος ολόκληρου του καθίσματος, χάρη στα ιδιαίτερα βαθιά και άνετα πλαϊνά πτερύγια που αγκαλιάζουν το παιδί.

Πολλαπλές θέσεις ανάκλισης επιτρέπουν μία άνετη θέση ύπνου, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε το κάθισμα χωρίς να ενοχλείτε το παιδί.

Η δυνατότητα περιστροφής 360ο κάνει πολύ εύκολη την τοποθέτηση με φορά προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, όπως και την τοποθέτηση του παιδιού από τα πλάγια.

Η επιλογή τοποθέτησης προς τα πίσω από νεογέννητο έως 18 kg σας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσετε το παιδί σας στη θέση αυτή για περισσότερο καιρό.

Το σύστημα ISOFIΧ επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή σύνδεση με τα σημεία ISOFIX (αγκίστρωσης) του αυτοκινήτου σας.

Τα μαξιλαράκια στήθους μειώνουν την κίνηση προς τα εμπρός σε περίπτωση σύγκρουσης.

Οι δείκτες τοποθέτησης επιβεβαιώνουν ότι το κάθισμα έχει τοποθετηθεί σωστά.

Η ιδιαίτερα απλή αφαίρεση του πλενόμενου καλύμματος, καταργεί την ανάγκη αφαίρεσης και επανατοποθέτησης της ζώνης και για αυτό το λόγο θα είστε πάντα σίγουροι ότι η θέση της ζώνης θα είναι πάντα στο σωστό σημείο.

Μαξιλαράκι κοιλιάς για την άνεση του παιδιού σας.

Τα μαλακά καλύμματα παρέχουν άνεση στο παιδί σας.

Εκμεταλλευτείτε της ειδικές υποδοχές για τη ζώνη ώστε όταν τοποθετείτε παιδί στο κάθισμα να μην σας εμποδίζουν

Προϊόν Γερμανίας – Η ασφάλεια που θα περιμένατε από την ROMER

Χαρακτηριστικά

  • I-size 40 έως 105 cm
  • Isofix με στήριξη ποδιών
  • Rearward facing installation 40 cm – 105 cm
  • Forward facing installation 76 cm – 105 cm
Κατασκευαστής