Σε απόθεμα

Brother Max Μπουκάλι 2 Ροφημάτων Ροζ

Brother Max Μπουκάλι 2 Ροφημάτων Ροζ.

Το παιδικό παγούρι 2-Drinks Cooler Sports της Brother Max σας διευκολύνει με τα 2 πρωτοποριακά μπουκάλια του.

10.00

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 71190PG2 Κατηγορίες: , ,

Brother Max Μπουκάλι 2 Ροφημάτων Ροζ

Σας τυχαίνει συχνά να διαφωνείτε με το μικρό σας για το ποιο είναι το καλύτερο ρόφημα για να πιει; Εύχεστε να μπορούσατε να συμβιβαστείτε δίνοντάς του και νερό και χυμό, αλλά από ένα μόνο μπουκάλι; Το παιδικό παγούρι 2-Drinks Cooler Sports της Brother Max σας διευκολύνει με τα 2 πρωτοποριακά μπουκάλια του.

Δεν είναι μόνο εντυπωσιακό στην όψη του, αλλά είναι και πολλαπλών χρήσεων με τη δυνατότητα του εσωτερικού μπουκαλιού να κρατάει δροσερά τα ροφήματα. Υπάρχουν 4 τρόποι να χρησιμοποιήσετε αυτό το μοναδικό μπουκάλι-παγούρι:

1. Δύο διαφορετικά ροφήματα, όπως νερό στον ένα θάλαμο και χυμό στον άλλον, με δύο ξεχωριστά στόμια, επιτρέποντας στο παιδί να διαλέξει μόνο του τι θα πιει.

2. Ένα μεγάλο ρόφημα, χωρίς την προσθήκη του εσωτερικού μπουκαλιού.

3. Καταψύξτε το εσωτερικό μπουκάλι, για να παραμείνει δροσερό το ρόφημα στο εξωτερικό μπουκάλι για μεγαλύτερο διάστημα.

4. Αφού ξεπαγώσει το εσωτερικό μπουκάλι, έχετε την επιλογή για δεύτερο ρόφημα.

Το παιδικό παγούρι νερού διαθέτει καπάκι χωρίς διαρροές και 2 στόμια, ένα για κάθε μπουκάλι. Το παγούρι διαθέτει αυλακιές για καλύτερο κράτημα και ευκολότερη μεταφορά. Το εσωτερικό μπουκάλι είναι εξοπλισμένο με επιπλέον καπάκι για αποφυγή διαρροών στον καταψύκτη. Το αφαιρείτε πριν το τοποθετήσετε στο μπουκάλι Sports. Κατάλληλο για χρήση άνω των 12 μηνών. Χωρητικότητα μικρού μπουκαλιού: 125ml Χωρητικότητα μεγάλου μπουκαλιού: 340ml Χωρητικότητα μεγάλου μπουκαλιού (με το μικρό μπουκάλι): 220ml

 

Κατασκευαστής