Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Bugaboo Fox/Cameleon3 Καλοκαιρινή Κουκούλα Misty Grey Soft Pink

Η πολυλειτουργική Bugaboo καλοκαιρινή κουκούλα παρέχει εξ’ολοκλήρου αντιηλιακή προστασία και επιπλέον εξαερισμό τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Το υψηλής αντοχής ύφασμα είναι αδιαβροχοποιημένο και ελαιοαπωθητικό προσφέρει UPF 50+ αντιηλιακή προστασία ενώ το διάτρητο λεπτό ύφασμα αφήνει να περνάει το δροσερό αεράκι. Ένα παραθυράκι με φερμουάρ επιτρέπει επιπλέον εξαερισμό και εύκολη πρόσβαση στο παιδί σας. Τοποθετήστε τη κουκούλα για να διασφαλίσετε ότι το παιδί σας είναι προστατευμένο όλη τη μέρα. Χρειάζεται περισσότερη σκίαση; Η ενσωματωμένη κουκούλα σας δίνει αυτή τη δυνατότητα.

84.95

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 230313SP01 Κατηγορίες: ,

Bugaboo

Καλοκαιρινή Κουκούλα Breezy Sun Canopy για Fox 2 / Cameleon 3 Soft Pink

Η πλήρης συλλογή των αξεσουάρ είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί σε τέλεια αρμονία με το Bugaboo καρότσι σας. Κρατήστε το παιδί σας δροσερό, ζεστό και προστατευμένο, προσθέστε επιπλέον άνεση ή επεκτείνετε τις δυνατότητες του καροτσιού σας. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε μια νότα διαφορετικού χρώματος για να διαφοροποιήσετε το καρότσι σας ή ίσως θέλετε να κάνετε σε κάποιον ένα ξεχωριστό δώρο.

Χαρακτηριστικά:

  • Προστατεύει το παιδί: η καλοκαιρινή κουκούλα προσφέρει UPF 50+ αντιηλιακή προστασία και είναι από αδιαβροχοποιημένο υλικό (εκτός από τα διάτρητα μέρη)
  • Επεκτεινόμενη κουκούλα: ανοίγει η κουκούλα για να δώσουμε επιπλέον κάλυψη και αερισμό
  • Πολυλειτουργική κουκούλα: προσφέρει εξ’ολοκλήρου αντιηλιακή και αντικουνουπική προστασία
  • Έκδοση για όλα τα καρότσια
  • Δεν περιλαμβάνει τις μπαλένες και τα κλιπ
  • Ελέγξτε τα κλιπ της κουκούλας σας, αν επιτρέπουν να ανοίξει η τρίτη θέση του φερμουάρ. Εάν όχι, θα χρειαστεί να αγοράσετε τα καινούργια κλιπ για τη καινούργια καλοκαιρινή κουκούλα Bugaboo Cameleon³.
Κατασκευαστής