Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Chicco Αμπούλες μύτης 5ml (10τμχ)

Για να καθαρίσετε και να ενυδατώσετε ακόμα και τη μικρότερη μύτη κάθε μέρα. Η γκάμα των προϊόντων που προορίζονται για το ρινικό καθαρισμό του παιδιού σας. Ο ρινικός καθαρισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός στα μικρότερα παιδιά που δεν μπορούν ακόμα να φυσήσουν μύτες τους μόνοι τους.

2.49

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: H07-10172-00 Κατηγορίες: ,

Chicco

Αμπούλες μύτης 5ml (10τμχ)

Για να καθαρίσετε και να ενυδατώσετε ακόμα και τη μικρότερη μύτη κάθε μέρα. Η γκάμα των προϊόντων που προορίζονται για το ρινικό καθαρισμό του παιδιού σας.

Ο ρινικός καθαρισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός στα μικρότερα παιδιά που δεν μπορούν ακόμα να φυσήσουν μύτες τους μόνοι τους. Το αποστειρωμένο φυσιολογικό διάλυμα PhysioClean είναι ένα έγκυρο βοήθημα για να απολυμαίνει και να ενυδατώνει ακόμη και τη μικρότερη μύτη του μωρού κάθε μέρα, διευκολύνοντας την αποσυμφόρηση από την πλεονασματική βλέννα.

Η ανοιχτή μύτη διευκολύνει τον θηλασμό και τον ήρεμο ύπνο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για εξωτερικό καθαρισμό των ματιών. Εμποτίστε μια μικρή γάζα με φυσιολογικό όρο και ταμπονάρετε τα μάτια σας. Συνιστάται για την θεραπεία αερολύματος.

Κατασκευαστής