Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex Aton 5 River Blue “Gold Edition”

  • Σχεδιασμένο στη Γερμανία
  • Αφαιρούμενο ένθετο καθίσματος για μια επίπεδη θέση
  • Ρυθμιζόμενο ύψος 8 θέσεων προσκέφαλου με ενσωματωμένους οδηγούς
  • Προστασία πλευρικής πρόσκρουσης (Σύστημα L.S.P.)
  • Ενσωματωμένη πτυσσόμενη ηλιοροφή με UPF50 + προστασία από τον ήλιο
  • Το ύφασμα πλένεται στο πλυντήριο στους  30 °
  • Διαστάσεις: H: 39-56 x W: 43 x L: 64 Approx. 
  • Βάρος: 4.8kg

149.95

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 520000166 Κατηγορίες: ,

Cybex

Aton 5  River Blue Gold Edition

Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 8 θέσεων

Το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 8 θέσεων με ενσωματωμένες ζώνες είναι ένα ακόμα στοιχείο που συμβάλλει στη βέλτιστη προστασία του παιδιού από πλευρικές συγκρούσεις. Το ύψος της ζώνης προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το ύψος του προσκεφάλου, βάζοντας τέλος στο δύσκολο δέσιμο και λύσιμο των ιμάντων. Έχει αποδειχθεί ότι το σύστημα ασφαλείας σε σχήμα Υ είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική και άνετη λύση, ιδίως για τα πολύ μικρά μωρά. Το μαλακό εσωτερικό μαξιλάρι που είναι προσαρτημένο στο προσκέφαλο μπορεί επίσης να προσαρμοστεί στο ύψος της λεκάνης του μωρού.

Σύστημα L.S.P.

Το Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (Σύστημα L.S.P.), σε συνδυασμό με το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας, απορροφά την ισχύ πρόσκρουσης μιας πλευρικής σύγκρουσης. Το Σύστημα L.S.P. και το επεκτάσιμο προστατευτικό του κατανέμουν την ισχύ της σύγκρουσης, από τα πρώτα κιόλας στάδια, η οποία στη συνέχεια απορροφάται από το εύκαμπτο υλικό του καθίσματος. Κατόπιν της απορρόφησής της από το εύκαμπτο υλικό του καθίσματος, η ισχύς διαχέεται μακριά από το παιδί.

Αποσπώμενο εσωτερικό μαξιλάρι

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους μηχανικούς ασφαλείας είναι η επίτευξη της ασφαλέστερης δυνατής μεταφοράς για τα πρόωρα και τα νεογέννητα βρέφη, των οποίων ο αυχένας και τα αντανακλαστικά δεν έχουν ακόμα αναπτυχθεί επαρκώς. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το κεφάλι του παιδιού να γέρνει μπροστά κατά τη διάρκεια του ύπνου, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα αναπνοής. Σε συνεργασία με γιατρούς και μαιευτήρες από τη Γερμανία, και λαμβάνοντας υπόψη τα πορίσματα πολλών δοκιμών, ανέπτυξαν μια λειτουργία που καθιστά δυνατή τη σχεδόν οριζόντια θέση για το κεφάλι, τον αυχένα και το στέρνο του παιδιού. Έτσι, ο κίνδυνος ασφυξίας μειώνεται σημαντικά. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα αποσπώμενο μαξιλάρι, το οποίο επίσης, αφού αφαιρεθεί, προσφέρει περισσότερο χώρο και άνεση στα μεγαλύτερα παιδιά.

Σύστημα Μεταφοράς CYBEX

Με τη βοήθεια ενός αντάπτορα, το βρεφικό αυτό κάθισμα μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε πρακτικό σύστημα μεταφοράς, σε συνδυασμό με καρότσια CYBEX, gb και άλλων επιλεγμένων μαρκών.

Κέλυφος απορρόφησης ενέργειας

Με προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.

Εσωτερικό μαξιλάρι με μαλακή επένδυση

Ρυθμιζόμενου ύψους και μήκους. Προσαρτάται στο προσκέφαλο.

Ενσωματωμένη πτυσσόμενη XXL αντιηλιακή κουκούλα

Με αντιηλιακή προστασία UPF50+. Ρυθμίζεται σε 4 θέσεις.

 

Το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ζώνη αυτοκινήτου ή με τη βάση isofix για ευκολότερη εγκατάσταση.

 

Κατασκευαστής

Βάρος

Διαστάσεις