Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex Cloud T i-Size PLUS Sepia Black “Platinum Edition”

Το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου Cloud T i-Size προσφέρει απόλυτη ευελιξία και άνεση στο παιδί σας. Με ανάκλιση εντός του αυτοκινήτου και ξαπλωμένη θέση όταν χρησιμοποιείται στο καρότσι.

279.95

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 523000232 Κατηγορίες: ,

Cybex Cloud T i-Size PLUS Sepia Black “Platinum Edition”

Εργονομικό και άνετο

Το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου CYBEX Cloud T i-Size είναι το απόλυτο all-rounder. Όταν χρησιμοποιείται με τη Base T, το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να ξαπλώσει για άνετες βόλτες. Έξω από το αυτοκίνητο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με καρότσι ως μέρος ενός συστήματος ταξιδιού, παρέχοντας μέγιστη άνεση με την εργονομική του θέση .
Ο σφαιρικός εξαερισμός παρέχει μια σταθερά ευχάριστη θερμοκρασία καθίσματος σε όλες τις εποχές. Και η περιστροφή 180° σάς επιτρέπει να στρίψετε το κάθισμα αυτοκινήτου προς την πόρτα του αυτοκινήτου, για εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση.

Εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση

Η περιστροφή 180° σάς επιτρέπει να περιστρέψετε το Cloud T i-Size προς την πόρτα του αυτοκινήτου, για εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση (απαιτείται η βάση T, πωλείται χωριστά). Είναι εύκολο να κάνετε κλικ το κάθισμα αυτοκινήτου στη βάση, έτσι ώστε τα μωρά που κοιμούνται να κοιμούνται βαθιά!
Προδιαγραφές:

Ηλικιακό εύρος: Από τη γέννηση έως περίπου. 24 μηνών Ύψος παιδιού: 45 – 87 cm Βάρος παιδιού: Μέγ. 13 kg Κανονισμός έγκρισης: UN R129/03
Οδηγίες φροντίδας:

Υφασματα πλένονται στο πλυντήριο στους 30°C
Συμβατό με:
– Βάση Τ
– Βάση Ζ2
Διαστάσεις:

– Μήκος 645 mm
– Πλάτος 440 mm
– Ύψος 380 – 600 mm
– Βάρος 4,5 kg

Χώρα Κατασκευαστή

Χρήση από Νεογέννητο

Ναι

Color

Εγκατάσταση

Ζώνη 3 σημείων / ISOfix

Έγκριση

UN r 129 (i-Size)

Κατασκευαστής

Κατεύθυνση

Αντεστραμμένο

Ύψος Παιδιού

45 – 87 εκ.