Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex CLOUD Z I-SIZE by DJ KHALED – We The Best

ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Ο βραβευμένος με Grammy, διάσημος μουσικός DJ Khaled πιστεύει ότι η οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη. Κι αυτό ακριβώς αντανακλά το νέο του εγχείρημα σε συνεργασία με τη CYBEX!

Μαζί με τη γυναίκα του, και με πηγή έμπνευσης τους δυο μικρούς Βασιλιάδες τους, ο Khaled σχεδίασε μια συλλογή που αποτυπώνει όλη την ομορφιά και τη ζωντάνια μιας τροπικής ζούγκλας και ενός εξωτικού ζωικού βασιλείου που αποτελείται από λιοντάρια, ζέβρες και παπαγάλους.

Όλα τα κομμάτια είναι διακοσμημένα με το σύνθημα “We the Best”, καθώς και με ένα συμβολικό κλειδί σε κάθε φερμουάρ που αντιπροσωπεύει το τι πραγματικά σημαίνει η επιτυχία και το να έχεις “τα κλειδιά του βασιλείου” – οικογένεια, αφθονία, αγάπη.

 

389.95

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex

CLOUD Z I-SIZE by DJ KHALED

Το παιδικό κάθισμα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα προστασίας κατά της πλευρικής πρόσκρουσης (L.S.P.), το οποίο – σε συνδυασμό με το κέλυφος καθίσματος αυτοκινήτου απορροφώντας ενέργεια – αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια του παιδιού σας σε πλευρική σύγκρουση.

Το Cloud Z i-Size μπορεί να έρθει σε μια επίπεδη θέση εκτός του αυτοκινήτου και διαθέτει 11 εύκολα προσαρμόσιμες θέσεις για το κεφάλι με ενσωματωμένους οδηγούς .

Για να διευκολύνετε το παιδί σας να μπει και να βγει από το αυτοκίνητο, το κάθισμα μπορεί να περιστρέφεται προς την πλευρά της πόρτας του αυτοκινήτου χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό βάσης Z. Η βάση περιλαμβάνει επίσης Έλεγχο Κατεύθυνσης Οδήγησης (D.D.C.), που εξασφαλίζει ότι το παιδικό κάθισμα δεν μπορεί να στραφεί σε θέση προς τα εμπρός.

***Η βάση Z πωλείται χωριστά

 

Κατασκευαστής