Cybex Cloud Z i-Size JEWELS OF NATURE

Ελάτε να εξερευνήσετε τον κόσμο της Cybex, μέσα από την καινούρια μας συλλογή: “JEWELS OF NATURE”. Ταξιδέψτε σε μια μυστηριώδη ζούγκλα γεμάτη κρυμμένα μυστικά και δείτε να ξετυλίγεται μπροστά σας όλη η ομορφιά της φύσης, με πρωταγωνιστές τα μεγαλοπρεπή, αστραφτερά σκαθάρια.

Γιατί σκαθάρια; Η απεριόριστη ποικιλία σχημάτων στον κόσμο των εντόμων και το αστραφτερό περίβλημά τους έχουν εμπνεύσει πολλές γενιές σχεδιαστών και ειδώλων του στιλ, από την Κλεοπάτρα μέχρι τον Karl Lagerfeld. Με τον Alexander McQueen, πεταλούδες, μέλισσες και σκαθάρια κατέκτησαν τις διεθνείς πασαρέλες. Στο Métier d’arts Show 2019 του Οίκου Chanel, ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας παρουσίασε το αιγυπτιακό “σκαθάρι του ήλιου” με έναν ιδιαίτερα πολυτελή τρόπο.

Τα σκαθάρια αυτά έρχονται λοιπόν να αποτελέσουν τις αριστοτεχνικές λεπτομέρειες που κοσμούν τα καροτσάκια μας. Το υψηλής ποιότητας ύφασμα ζακάρ σε στιλ μπαρόκ είναι εμπνευσμένο από τον μαγευτικό νυχτερινό ουρανό στο δάσος του Αμαζονίου.

399.95

Σε απόθεμα

Cybex

Cloud Z i-Size JEWELS OF NATURE

Z-Line Modular System

Η Βάση Z είναι η ασφαλής και μεταβλητή μονάδα βάσης για το CYBEX Z-Line Modular System, προσφέροντας μέγιστη προστασία και άνετη, ευέλικτη χρήση. Ο μοναδικός, πρωτοποριακός μηχανισμός περιστροφής της Βάσης Ζ επιτρέπει στο κάθισμα να γυρίζει προς την πλευρά της πόρτας, για πιο εύκολη είσοδο και έξοδο του παιδιού. Η Βάση Ζ είναι μια εξαιρετικά μακροπρόθεσμη λύση. Μπορεί να φιλοξενήσει δύο διαφορετικά καθίσματα και, έτσι, να χρησιμοποιηθεί για παιδιά μέχρι και 4 ετών.

Εργονομική οριζόντια θέση

Το Cloud Z i-Size μπορεί να αλλάξει σε οριζόντια θέση εκτός αυτοκινήτου. Η μεγαλύτερη γωνία ανάκλισης για τα πόδια και την οριζόντια θέση σχεδιάστηκε από Γερμανούς ειδικούς στην ασφάλεια. Χάρη στη λειτουργία αυτή, το παιδί μπορεί να καθίσει άνετα σε σωστή, εργονομική θέση. Σε συνδυασμό με τα καρότσια CYBEX, το Cloud Z i-Size μετατρέπεται σε ένα πρακτικό σύστημα μεταφοράς για τους πρώτους μήνες ζωής του παιδιού, προσφέροντάς του έναν άνετο ύπνο και βέλτιστη προστασία.

Μηχανισμός περιστροφής

Ο πρωτοποριακός μηχανισμός περιστροφής της Βάσης Ζ επιτρέπει στο κάθισμα Cloud Z i-Size να γυρίζει προς την πλευρά της πόρτας, για πιο εύκολη είσοδο και έξοδο του παιδιού από το αυτοκίνητο.

Ενσωματωμένο Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (Σύστημα L.S.P.)

Για το Cloud Z i-Size, το Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (Σύστημα L.S.P.) βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο. Η ισχύς της πρόσκρουσης μειώνεται εγκαίρως από το πλευρικό προστατευτικό που επεκτείνεται προς την πόρτα. Επιπλέον, το ευέλικτο κέλυφος του καθίσματος μειώνει μέχρι και κατά 25% την ισχύ της πρόσκρουσης, διαχέοντάς τη μακριά από το παιδί.

XXL πτυσσόμενη αντιηλιακή κουκούλα

Η XXL ενσωματωμένη, πτυσσόμενη αντιηλιακή κουκούλα προσφέρει μέγιστη προστασία από τον ήλιο και τον άνεμο, με UPF50+.

Προσκέφαλο ρυθμιζόμενου ύψους

Το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 11 θέσεων προσφέρει τη δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής καθώς το παιδί μεγαλώνει. Ο ενσωματωμένος οδηγός του συστήματος ασφαλείας κάνει την προσαρμογή εύκολη και διαισθητική –χαρακτηριστικά ασφαλείας που μπορούν να ρυθμιστούν μέσα σε δευτερόλεπτα, ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού.

Αποσπώμενο εσωτερικό μαξιλάρι για νεογέννητα

Το Cloud Z i-Size διαθέτει αποσπώμενο μαξιλάρι για νεογέννητα, το οποίο προσφέρει μια σχεδόν οριζόντια θέση για τα βρέφη. Αυτό συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου το κεφάλι του παιδιού να γύρει μπροστά κατά τη διάρκεια του ύπνου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα αναπνοής. Για περισσότερο χώρο καθώς το μωρό μεγαλώνει, αφαιρέστε το αποσπώμενο μαξιλάρι μόλις το παιδί υπερβεί σε ύψος τα 60 εκ.

Σύστημα Μεταφοράς

Το Cloud Z i-Size μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε καροτσάκι της CYBEX, της gb και άλλων επιλεγμένων μαρκών, με τη βοήθεια ενός αντάπτορα. Έτσι, το βρεφικό κάθισμα ενσωματώνεται σε ένα βολικό σύστημα μεταφοράς για εύκολες μετακινήσεις έξω από το αυτοκίνητο, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση με μια ενιαία φιλοσοφία σχεδιασμού.

Κέλυφος απορρόφησης ενέργειας

Η ασφάλεια είναι πρώτη προτεραιότητα για κάθε κάθισμα CYBEX και gb. Το εύκαμπο υλικό απορροφά την ισχύ της πρόσκρουσης και το διαχέει μακριά από το παιδί.

CYBEX Cloud Z i-Size Awards

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

UN R129/02

i-Size

ΥΨΟΣ

45 – 87 εκ.

ΒΑΡΟΣ

Μέγιστο 13 κιλά

ΗΛΙΚΙΑ

Από 0-24 μηνών

Κατασκευαστής