Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex Cloud Z2 i-Size PLUS Deep Black “Platinum Edition”

Απολαύστε τη μέγιστη ευελιξία και άνεση που μπορεί να προσφέρει το Cloud Z2 i-Size σε εσάς και το μωράκι σας. Η έξυπνη καινοτομία του μηχανισμού περιστροφής επιτρέπει στο γονέα να αλλάξει τη φορά του καθίσματος για την εύκολη είσοδο και έξοδο του παιδιού. Μια νέα λειτουργία ανάκλισης στο κάθισμα, επιτρέπει στο παιδί σας να χαλαρώνει κατά τη διάρκεια κάθε διαδρομής, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στο δρόμο.

\Το πρακτικό Cloud Z2 i-Size είναι ευέλικτο ακόμα και έξω απο το αυτοκίνητο: Το σύστημα ταξιδίου σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το κάθισμα σε οποιοδήποτε καρότσι της CYBEX και να το ρυθμίσετε σε πλήρως οριζόντια θέση. Η ενσωματωμένη αντηλιακή προστασία προστατεύει το μωράκι σας μέσα και έξω από το αυτοκίνητό σας, σε οποιαδήποτε θέση ανάκλισης. Αυτό το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου είναι πραγματικά ο ιδανικός σύντροφος για κάθε στάδιο του ταξιδιού σας.

279.95

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 522000688 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Cybex

Cloud Z2 i-Size PLUS Deep Black “Platinum Edition”

SensorSafe – Ένα έξυπνο κλιπ που ενισχύει την ασφάλεια του παιδιού σας κατα την παραμονή του στο αυτοκίνητο

Ηρεμία για εσάς, μεγαλύτερη ασφάλεια για το παιδί σας.
Η CYBEX συνδυάζει καινοτόμα τεχνολογία και έξυπνο σχεδιασμό με την εισαγωγή του SensorSafe:
σας βοηθά να παρακολουθείτε την ασφάλεια και την υγεία του παιδιού σας.
Διαθέσιμο για πολλά καθίσματα αυτοκινήτου CYBEX Platinum και Gold i-Size, το SensorSafe Clip συνδέεται στο στις ζώνες του παιδικού καθίσματος.
Το SensorSafe σας παρέχει σημαντικές ειδοποιήσεις για την πρόληψη κρίσιμων καταστάσεων:
αν το παιδί ξεκουμπώσει το κλιπ, αν το παιδί κινδυνεύει να πάθει θερμοπληξία λόγω αλλαγής της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας ή επειδή έμεινε μόνο του στο αυτοκίνητο, ή αν το παιδί είναι καθισμένο πάρα πολλή ώρα.Όλες οι ειδοποιήσεις λαμβάνονται μέσω Bluetooth στο smartphone σας μέσω μιας εύχρηστης προς το χρήστη εφαρμογής που παρέχει επίσης καθοδήγηση σχετικά με την εγκατάσταση, επεξηγηματικά βίντεο, συχνές ερωτήσεις και πολλά άλλα.

Εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση του παιδιού απο το αυτοκίνητο

Η CYBEX ήταν η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε έναν μηχανισμό περιστροφής που καθιστούσε δυνατή την περιστροφή των βρεφικών καθισμάτων αυτοκινήτου για εύκολη επιβίβαση.
Το Base Z2 περιλαμβάνει αυτή τη δυνατότητα, επιτρέποντας στο Cloud Z2 i-Size να περιστρέφεται προς την πόρτα του αυτοκινήτου για εύκολη είσοδο και έξοδο του παιδιού σας απο το κάθισμα.
Όταν κάνετε ένα διάλειμμα στο ταξίδι σας, το κάθισμα μπορεί επίσης να γυρίσει για να κοιτάζει προς το γονέα, καθιστώντας εύκολο να μοιραστείτε ένα σνακ με το παιδί ή να παίξετε ένα παιχνίδι.

Άνετος ύπνος, όπου κι αν πάτε

Με τη σειρά Cloud αναπτύξαμε μια εργονομική θέση σε επίπεδη θέση.
Βασισμένο σε αυτήν την καινοτομία, το νέο Cloud Z2 i-Size μπορεί επίσης να προσαρμοστεί και σε θέση ημί-ανάκλισης όταν είναι τοποθετημένο στο αυτοκίνητο. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση στο παιδί χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια, σε κάθε διαδρομή.

Άνετο ταξίδι

Σε συνδιασμό με τους αντάπτορες, το Cloud Z2 i-Size μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα καρότσια της CYBEX ή της gb.
Αυτό επιτρέπει στο βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου να είναι σύστημα μεταφοράς πέρα ​​από το αυτοκίνητο, αυξάνοντας την άνεση και τις επιλογές μετακίνησης.

Μία βάση – 2 καθίσματα

Η Βάση Ζ2 παρέχει ασφάλεια και ευελιξία στα καθίσματα της σειράς Z2 Line.
Ο μηχανισμός περιστροφής που προσφέρει μέγιστη προστασία και ευελιξία. Ο μηχανισμός περιστροφής της βάσης Ζ2 επιτρέπει στο κάθισμα του αυτοκινήτου να στραφεί προς την πόρτα του αυτοκινήτου για ευκολότερη είσοδο και έξοδο.Η Base Z2 είναι μια μακροχρόνια λύση, καθώς όταν το μωρό μεγαλώσει μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και με το κάθισμα Sirona Z2 i-Size.
Και τα δύο καθίσματα μπορούν να ανακληθούν ενώ είναι τοποθετημένα στο αυτοκίνητο.

Ενσωματωμένο Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (Σύστημα L.S.P.)

Για το Cloud Z2 i-Size, το Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (Σύστημα L.S.P.) βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο. Η ισχύς της πρόσκρουσης μειώνεται εγκαίρως από το πλευρικό προστατευτικό που επεκτείνεται προς την πόρτα. Επιπλέον, το ευέλικτο κέλυφος του καθίσματος μειώνει μέχρι και κατά 25% την ισχύ της πρόσκρουσης, διαχέοντάς τη μακριά από το παιδί.

Πλήρης αντηλιακή προστασία

Η XXL ενσωματωμένη, πτυσσόμενη αντιηλιακή κουκούλα προσφέρει μέγιστη προστασία από τον ήλιο και τον άνεμο, με UPF50+.

Μεγαλώνει μαζί με το παιδί

Το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 12 θέσεων προσφέρει τη δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής καθώς το παιδί μεγαλώνει. Ο ενσωματωμένος οδηγός του συστήματος ασφαλείας κάνει την προσαρμογή εύκολη και διαισθητική –χαρακτηριστικά ασφαλείας που μπορούν να ρυθμιστούν μέσα σε δευτερόλεπτα, ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού.

Ιδανικό για τους μικρότερους ταξιδιώτες

Το Cloud Z2 i-Size διαθέτει πρόσθετο μαξιλάρι για μικρότερα μωρά, το οποίο δημιουργεί μια σχεδόν επίπεδη θέση για τα νεογέννητα.
Αυτό βοηθά στη μείωση του κινδύνου να γέρνει το κεφάλι του μωρού προς τα εμπρός ενώ κοιμάται, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.
Για να βεβαιωθείτε ότι το βρέφος παραμένει με άνεση στο κάθισμα, το πρόσθετο μαξιλάρι θα πρέπει να αφαιρεθεί όταν το παιδί είναι μεγαλύτερο από 60 cm

Κατασκευαστής

Βάρος

Διαστάσεις

Χώρα Κατασκευαστή

Χρήση από Νεογέννητο

Ναι

Color

Εγκατάσταση

Ζώνη 3 σημείων / ISOfix

Έγκριση

UN r 129 (i-Size)

Κατεύθυνση

Αντεστραμμένο

Ύψος Παιδιού

45 – 87 εκ.