Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex CLOUD Z I-SIZE Simply Flowers PALE BLUSH

SIMPLY FLOWERS

A modern Fairytale

Κάντε ένα μαγικό ταξίδι σε έναν πολυτελή κόσμο από χειροποίητες δημιουργίες υψηλής ποιότητας με τη fashion συλλογή Simply Flowers. Ένα παραμύθι ζωντανεύει – θηλυκό, ρομαντικό και πάνω απ’ όλα, μοντέρνο.

ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ

Κάθε ένα από τα προϊόντα “ανθίζει” ανάλογα με την επιλογή σας στα τρία χρώματα της συλλογής: Dream Grey, Nude Beige και το πιο χαρούμενο χρώμα απ’όλα – Pale Blush.

389.95

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex

CLOUD Z I-SIZE Simply Flowers PALE BLUSH

Το παιδικό κάθισμα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα προστασίας κατά της πλευρικής πρόσκρουσης (L.S.P.), το οποίο – σε συνδυασμό με το κέλυφος καθίσματος αυτοκινήτου απορροφώντας ενέργεια – αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια του παιδιού σας σε πλευρική σύγκρουση.

Το Cloud Z i-Size μπορεί να έρθει σε μια επίπεδη θέση εκτός του αυτοκινήτου και διαθέτει 11 εύκολα προσαρμόσιμες θέσεις για το κεφάλι με ενσωματωμένους οδηγούς .

Για να διευκολύνετε το παιδί σας να μπει και να βγει από το αυτοκίνητο, το κάθισμα μπορεί να περιστρέφεται προς την πλευρά της πόρτας του αυτοκινήτου χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό βάσης Z. Η βάση περιλαμβάνει επίσης Έλεγχο Κατεύθυνσης Οδήγησης (D.D.C.), που εξασφαλίζει ότι το παιδικό κάθισμα δεν μπορεί να στραφεί σε θέση προς τα εμπρός.

***Η βάση Z πωλείται χωριστά

Κατασκευαστής