Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

CYBEX Gazelle S Καρότσι Frame Taupe / Seat Soho Grey

Κάντε ξέγνοιαστα και ελεύθερα τα ψώνια σας στην πόλη, με το καροτσάκι Gazelle S.

Διαθέτοντας ένα τεράστιο καλάθι αλλά και ένα συμπληρωματικό αποσπώμενο Καλάθι Αγορών, το καροτσάκι αυτό είναι ο ιδανικός σύντροφος είτε για να επισκεφθείτε την εβδομαδιαία αγορά είτε για να περιηγηθείτε στα καταστήματα στο κέντρο της πόλης. Επίσης, το καροτσάκι μεγαλώνει μαζί με την οικογένειά σας, υποστηρίζοντας πάνω από 20 διαφορετικές δυνατότητες ρύθμισης σε συνδυασμό με καθίσματα, πορτ μπεμπέ, και βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου CYBEX. Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση, το καροτσάκι μπορεί να ρυθμιστεί σε εργονομική οριζόντια θέση, κάτι που καθιστά το Gazelle S ιδανική επιλογή από την αρχή του ταξιδιού της οικογένειάς σας.

749.95

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 520002175 Κατηγορίες: ,

CYBEX

Gazelle S Καρότσι Frame Taupe / Seat Soho Grey

Ετοιμαστείτε να αλλάξετε τον τρόπο που κάνετε τα ψώνια σας, με ένα καροτσάκι εξοπλισμένο με μια σειρά χαρακτηριστικών που κάνουν κάθε οικογενειακή εξόρμηση στην πόλη πιο ευχάριστη από ποτέ.

ΨΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Επωφεληθείτε από ένα συμπληρωματικό αποσπώμενο Καλάθι Αγορών που κουμπώνει εύκολα στον σκελετό με ένα κλικ, καθώς και από ένα τεράστιο Καλάθι Καροτσιού στη βάση του καροτσιού. Με συνδυαστική χωρητικότητα 23 κιλών, μπορείτε να μεταφέρετε τα ψώνια σας και όλα τα απαραίτητα για τη βόλτα σας στην πόλη πιο εύκολα από ποτέ.

Καλάθι Αγορών / Καλάθι Καροτσιού

ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΙΠΛΟ

Το Gazelle S μεγαλώνει μαζί με την οικογένειά σας, προσφέροντάς σας αμέτρητες δυνατότητες για διαφορετικούς συνδυασμούς με καθίσματα καροτσιού, πορτ μπεμπέ, και βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου CYBEX.

Ένα Παιδί / Δύο Παιδιά / Δίδυμα

ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αφού ολοκληρώσετε τη βόλτα σας, το καροτσάκι διπλώνει σε ένα συμπαγές πακέτο που αποθηκεύεται εύκολα ακόμα και στο πιο μικρό πορτ-μπαγάζ.

Εξαιρετικά Συμπαγές

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το αποσπώμενο καλάθι αγορών και το καλάθι καροτσιού του Gazelle S έχουν χωρητικότητα ίση με μια γεμάτη βαλίτσα.

Δύο Καλάθια Αγορών

Το συμπληρωματικό Καλάθι Αγορών διαθέτει χωρητικότητα 10 κιλών δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας και να μεταφέρετε εύκολα τα ψώνια της ημέρας, ενώ κουμπώνει και ξεκουμπώνει με ένα κλικ στον σκελετό του καροτσιού για έξτρα άνεση. Σε συνδυασμό με το Καλάθι Καροτσιού χωρητικότητας 10 κιλών, το Gazelle S είναι ιδανικό για κάθε σας βόλτα στα μαγαζιά.

Το Gazelle S διπλώνει σε ένα συμπαγές πακέτο, για εύκολη αποθήκευση.

Συμπαγές κλείσιμο

Ακόμα και σε ρύθμιση διπλού καθίσματος, το Gazelle S διπλώνει εύκολα για πρακτική αποθήκευση χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέσετε κανένα εξάρτημα.

Modular System Όλα σε 1

Ο σκελετός του ευέλικτου Gazelle S υποστηρίζει διάφορες δυνατότητες ρύθμισης με τα Καθίσματα Gazelle S, τα Πορτ Μπεμπέ Gazelle S, τα βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου CYBEX και το Cocoon S, κάτι που καθιστά το καροτσάκι ιδανική επιλογή από την αρχή της οικογένειάς σας και για όσο αυτή μεγαλώνει.

Εργονομική οριζόντια θέση

Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση, το πολύ μεγάλο κάθισμα του καροτσιού είναι σταθερό, άνετο και μπορεί να ρυθμιστεί σε εργονομική οριζόντια θέση.

XXL αντιηλιακή κουκούλα με προστασία UPF50+

Προστατεύστε το παιδί από τα στοιχεία της φύσης, με την επεκτάσιμη XXL αντιηλιακή κουκούλα. Αποτελείται από προστατευτικό ύφασμα UPF50+, ενώ διαθέτει παραθυράκι με πλέγμα για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα τις ζεστές μέρες.

Λαβή ρυθμιζόμενου ύψους

Το ύψος της λαβής ρυθμίζεται εύκολα με το ένα χέρι, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το επίπεδο διεύθυνσης στο ύψος σας.

The Big City Shopper

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  • Μήκος 930-1060 mm
  • Πλάτος 650 mm
  • Ύψος 1000-1100 mm
  • Μέγιστο Βάρος: 22kg για το μονό κάθισμα,    2 x 22kg για το διπλό κάθισμα

ΗΛΙΚΙΑ

Από 0 έως περίπου 4 ετών

  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:

    Τα καλύμματα πλένονται στους 30°C

  • ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ:

    Καροτσάκι και Καλάθι Αγορών

 

Κατασκευαστής

Βάρος

Χώρα Κατασκευαστή

Χρήση από Νεογέννητο

Ναι

Color