Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex Καρότσι 2 σε 1 Balios S black frame Navy Blue

Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση, το Balios S 2-in-1 μετατρέπεται από κλασσικό καροτσάκι σε καροτσάκι-πορτ μπεμπέ με μια απλή αλλαγή των μαλακών υφασμάτινων τμημάτων του πλαισίου.

Για εύκολη αποθήκευση, το καροτσάκι διπλώνει με το ένα χέρι, σε αυτοστηριζόμενη θέση διαστάσεων 128 x 60 x 38 εκ. Η μαλακή ανάρτηση σε όλους τους τροχούς θα εξασφαλίσει στο παιδί ανενόχλητο ύπνο.

559.95

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 520001299 Κατηγορίες: , , ,

Cybex

Καρότσι 2 σε 1 Balios S black frame Navy Blue

Πορτ μπεμπέ που μετατρέπεται σε κάθισμα

Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση, το Balios S 2-in-1 μετατρέπεται από πορτ μπεμπέ σε κλασσικό καροτσάκι και πάλι σε πορτ μπεμπέ με μια απλή αλλαγή των μαλακών υφασμάτινων τμημάτων του πλαισίου.

Κλείσιμο με το ένα χέρι, σε αυτοστηριζόμενη θέση

Με το ένα χέρι, το Bailos S 2-in-1 διπλώνει εύκολα σε αυτοστηριζόμενη θέση, για πρακτική αποθήκευση.

Μαλακή ανάρτηση σε όλους τους τροχούς

Εξαιρετικά άνετες διαδρομές σε διάφορες επιφάνειες, χάρη στην έξτρα μαλακή ανάρτηση –εσείς μετακινήστε εύκολα, και το παιδί σας κοιμάται ανενόχλητο.

XXL αντιηλιακή κουκούλα με πλέγμα

Προστατεύστε το παιδί από τα στοιχεία της φύσης, με την επεκτάσιμη XXL αντιηλιακή κουκούλα. Αποτελείται από προστατευτικό ύφασμα UPF50+, ενώ διαθέτει παραθυράκι με πλέγμα για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα τις ζεστές μέρες.

Ευρύχωρο καλάθι αγορών

Ένα ευρύχωρο καλάθι αγορών που σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε πράγματα βάρους μέχρι και 5 κιλά. Ένα πρακτικό αξεσουάρ, είτε όταν πάτε για ψώνια είτε όταν θέλετε απλώς να βάλετε κάπου την τσάντα σας.

Travel System

One frame, three travel options. In addition to the standard seat unit and cot the stroller frame is compatible with our
award-winning infant car seats.

Ανθεκτικοί τροχοί παντός εδάφους

Άνετες διαδρομές εκτός δρόμου, με τους τροχούς παντός εδάφους που δεν πρόκειται να τρυπήσουν με όσο σκληρή επιφάνεια κι αν χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι.

Λαβή ρυθμιζόμενου ύψους με το ένα χέρι

Επιτρέποντας την προσαρμογή του επιπέδου διεύθυνσης στο ύψος του γονέα, το ύψος της λαβής μπορεί να ρυθμιστεί με το ένα χέρι.

Κατασκευαστής