Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex Καρότσι Eezy S+2 BLK Soho Grey

Με το Eezy S+ 2, θα απολαύσετε τις οικογενειακές μετακινήσεις, χωρίς να χάσετε στιγμή. Ως Σύστημα Μεταφοράς 3 σε 1, το Eezy S+ 2 είναι συμβατό με τις μονάδες καθίσματος, το Cot S, τα βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου και το Cocoon S , συντροφεύοντάς σας κομψά από το αυτοκίνητο μέχρι τις περιπλανήσεις σας.

Η λειτουργία ανάκλησης με το ένα χέρι και το ρυθμιζόμενο σκέλος υποστήριξης δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής του Eezy S+ 2 σε εντελώς οριζόντια θέση, για χρήση από τη γέννηση του παιδιού. Οι μεγάλοι τροχοί με ανάρτηση 4 τροχών εξασφαλίζουν ομαλές βόλτες σε κάθε είδους έδαφος, από τα πεζοδρόμια της πόλης μέχρι τα μονοπάτια της εξοχής.

339.95

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 520001715 Κατηγορίες: ,

Cybex

Καρότσι Eezy S+2 BLK Soho Grey

Σύστημα Μεταφοράς 3 σε 1

Ένα πλαίσιο, τρεις επιλογές. Πέραν του κλασσικού καθίσματος για καροτσάκια, το Eezy S+ 2 είναι επίσης συμβατό με τα βραβευμένα μας βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου και με το Cot S.

Λειτουργία ανάκλισης με το ένα χέρι, μέχρι οριζόντια θέση

Η λειτουργία ανάκλισης με το ένα χέρι και το ρυθμιζόμενο σκέλος υποστήριξης δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής του Eezy S+ 2 σε εντελώς οριζόντια θέση, για χρήση από τη γέννηση του παιδιού.

Μεγάλοι τροχοί, με ανάρτηση 4 τροχών

Κάντε τις βόλτες σας με ευκολία και άνεση σε κάθε είδους έδαφος, χάρη στους μεγάλους τροχούς παντός εδάφους με ομαλή μπροστινή ανάρτηση και περιστρεφόμενους τροχούς με μπροστινό κλείδωμα –ανεμπόδιστες μετακινήσεις για εσάς, και ανενόχλητος ύπνος για το παιδί.

XXL αντιηλιακή κουκούλα

Προστατεύστε το παιδί σας από τα στοιχεία της φύσης με την XXL αντιηλιακή κουκούλα. Φτιαγμένη από προστατευτικό ύφασμα με UPF50+.

Ενσωματωμένη προστατευτική μπάρα και ρυθμιζόμενο σκέλος υποστήριξης 2 θέσεων

Το ενσωματωμένο σκέλος υποστήριξης εξασφαλίζει άνεση και εργονομία τόσο σε καθιστή όσο και σε ξαπλωτή θέση, και ρυθμίζεται με το ένα χέρι.

Εύκολο και διαισθητικό κλείσιμο με το ένα χέρι, σε αυτοστηριζόμενη θέση

Το Eezy S+ 2 διπλώνει εύκολα, με το ένα χέρι, σε ένα αυτοστηριζόμενο πακέτο, για εύκολη και βολική αποθήκευση.

Κατασκευαστής