Σε απόθεμα

Cybex Καρότσι Eezy S Twist 2 BLK River Blue

Ανεβάζοντας τον πήχη στα οικογενειακά ταξίδια, το Eezy S Twist 2 διαθέτει επαναστατικό μηχανισμό περιστροφής 360˚ που σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε το κάθισμα από φορά προς τα πίσω σε φορά προς τα εμπρός μέσα σε δευτερόλεπτα. Σχεδιασμένο με μια σειρά έξυπνων χαρακτηριστικών, το ευέλικτο αυτό καροτσάκι διατίθεται επίσης σε έκδοση Plus -το Eezy S Twist + 2- με μεγαλύτερους τροχούς για περιπέτειες παντός εδάφους.

399.95

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 520001829 Κατηγορίες: ,

Cybex
Καρότσι Eezy S Twist 2 BLK River Blue

Χαρακτηριστικά

ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ 360°

Επιτρέπει στο παιδί να παρατηρεί τον κόσμο όσο εσείς εξερευνείτε νέα μέρη, ή να κοιτάζει εσάς καθώς αποκοιμιέται.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Συμπαγές, ελαφρύ, και με εύκολο κλείσιμο, το Eezy S Twist 2 κάνει τη μετακίνηση από το αυτοκίνητο στο τρένο και το αεροπλάνο και το αντίστροφο πιο εύκολη από ποτέ.

Σύστημα Μεταφοράς 4 σε 1

Σύστημα Μεταφοράς 4 σε 1

Ένα πλαίσιο, τέσσερις επιλογές. Πέραν του στάνταρ καθίσματος, το πλαίσιο του Eezy S Twist 2 είναι επίσης συμβατό με τα βραβευμένα μας βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου, με το Cot S και με τον υπνόσακο Cocoon S.

Περιστρεφόμενο κάθισμα ρύθμισης με το ένα χέρι

Περιστρεφόμενο κάθισμα ρύθμισης με το ένα χέρι

Το κάθισμα, μαζί με το ενσωματωμένο υποπόδιο, μπορεί να περιστραφεί κατά 360° εύκολα & γρήγορα με το ένα χέρι, προσφέροντας στο παιδί την επιλογή να καθίσει με φορά είτε προς τον γονέα είτε προς τα εμπρός.

Πλάτη πλήρους ανάκλισης

Πλάτη πλήρους ανάκλισης

Με το ένα μόνο χέρι, μπορείτε να ρυθμίσετε την πλάτη σε εντελώς οριζόντια θέση -έτσι, έχετε το άλλο σας χέρι ελεύθερο για να κρατήσετε το παιδί στην αγκαλιά σας.

Κλείσιμο με το ένα χέρι

Κλείσιμο με το ένα χέρι

Το Eezy S Twist 2 μπορεί με το ένα χέρι να διπλωθεί εύκολα σε αυτοστηριζόμενο πακέτο, για εύκολη φύλαξη και αποθήκευση.

Ανάρτηση 4 τροχών

Ανάρτηση 4 τροχών

Κάντε τις βόλτες σας με ευκολία και άνεση σε κάθε είδους έδαφος, χάρη στην ανάρτηση 4 τροχών -ανεμπόδιστες μετακινήσεις για εσάς, και ανενόχλητος ύπνος για το παιδί.

Κατασκευαστής

Βάρος