Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex Καρότσι Priam by Karolina Kurkova (Special Edition)

Η συλλογή Cybex by Karolina Kurkova διαθέτει υφάσματα υψηλής ποιότητας, όμορφα διακοσμητικά και, φυσικά, την υπογραφή του διακεκριμένου μοντέλου, Kalolina Kurkova, που χάρη στο γούστο και τη φινέτσα της δημιουργήθηκε μία τόσο ξεχωριστή συλλογή!

Αυτή η συλλογή είναι ιδανική για τον γονέα που αναζητά τον τέλειο συνδυασμό στυλ, ασφάλειας, πολυτέλειας και ποιότητας!

1,299.90

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 521002319-521002753 Κατηγορίες: , , , , Ετικέτα:

Cybex

Καρότσι Priam by Karolina Kurkova (Special Edition)

  • Διαθέτει προστατευτική επεκτάσιμη κουκούλα που προσφέρει προστασία από τον ήλιο (UVP50+) και τον αέρα, ενώ διαθέτει και παράθυρο για να περνάει ο αέρας και για να μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας.
  • Το κάθισμα έχει 4 θέσεις ανάκλησης έως και εντελώς ξαπλωτή θέση, ιδανική για νεογέννητα, ενώ διαθέτει και θέση για τα πόδια η οποία επεκτείνεται σε 3 επίπεδα.
  • Η μπάρα του μπορεί να αφαιρεθεί και από τις 2 μεριές για εύκολη πρόσβαση ενώ είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υλικό που δίνει την αίσθηση του δέρματος. Τα μαξιλαράκια στις ζώνες είναι μαλακά και κατάλληλα σχεδιασμένα ώστε να μην πιέζουν το παιδί.
  • Τοποθετείται με κατεύθυνση μπρος ή πίσω. Όταν τοποθετείται με κατεύθυνση προς τα εμπρός το Priam κλείνει ολόκληρο (σκελετός & κάθισμα). Λόγω της ψηλής θέσης στην οποία τοποθετείται πάνω στον σκελετό μετατρέπεται και σε ένα πρακτικό κάθισμα για το φαγητό.
  • Περιλαμβάνει κάλυμμα βροχής με παράθυρο που αναδιπλώνεται.
Διαστάσεις: (μαζί με τον σκελετό και τους τροχούς) 955x575x290mm
Κατασκευαστής