Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex Καρότσι Priam Koi Fashion Collection

Η νέα συλλογή CYBEX KOI συνδυάζει το συμβολισμό του αινιγματικού αέρινου πλάσματος της ιαπωνικής μυθολογίας με την υψηλή τεχνολογία, τα κορυφαίας ποιότητας υλικά & τη μοναδική ραφή. Οι εφαρμογές και τα κεντήματα είναι υψηλής ποιότητας σε ένα μοναδικό ανακλαστικό, κρυστάλλινο-ασημένιο υλικό.

1,259.90

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 521002319-521002807 Κατηγορίες: , , , , Ετικέτα:

Cybex

Καρότσι Priam Koi Fashion Collection

  • Διαθέτει προστατευτική επεκτάσιμη κουκούλα που προσφέρει προστασία από τον ήλιο (UVP50+) και τον αέρα, ενώ διαθέτει και παράθυρο για να περνάει ο αέρας και για να μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας.
  • Το κάθισμα έχει 4 θέσεις ανάκλησης έως και εντελώς ξαπλωτή θέση, ιδανική για νεογέννητα, ενώ διαθέτει και θέση για τα πόδια η οποία επεκτείνεται σε 3 επίπεδα.
  • Η μπάρα του μπορεί να αφαιρεθεί και από τις 2 μεριές για εύκολη πρόσβαση ενώ είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υλικό που δίνει την αίσθηση του δέρματος. Τα μαξιλαράκια στις ζώνες είναι μαλακά και κατάλληλα σχεδιασμένα ώστε να μην πιέζουν το παιδί.
  • Τοποθετείται με κατεύθυνση μπρος ή πίσω. Όταν τοποθετείται με κατεύθυνση προς τα εμπρός το Priam κλείνει ολόκληρο (σκελετός & κάθισμα). Λόγω της ψηλής θέσης στην οποία τοποθετείται πάνω στον σκελετό μετατρέπεται και σε ένα πρακτικό κάθισμα για το φαγητό.
  • Περιλαμβάνει κάλυμμα βροχής με παράθυρο που αναδιπλώνεται.
Διαστάσεις: (μαζί με τον σκελετό και τους τροχούς) 955x575x290mm
Κατασκευαστής