Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex Καρότσι Priam Rebellious Fashion Collection

Η νέα Cybex Rebellious Fashion Collection είναι μια κομψή και πολυτελής σειρά σχεδιασμού γεμάτη από έμπνευση! Τα ζωηρά χρώματα, η κορυφαία ποιότητα και το φρέσκο, κομψό στυλ κάνουν τη σειρά Rebellious μια κορυφαία δήλωση μόδας για τολμηρούς και δραστήριους γονείς που γιορτάζουν τη ζωή με τα παιδιά τους!

Συνδυάζεται με port bebe και κάθισμα αυτοκινήτου Cybex Cloud Z ή και με τα 2 για να έχετε πλήρες σετ!

1,099.90

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 519002199-519002295 Κατηγορίες: , , , , Ετικέτα:

Cybex

Καρότσι Priam Rebellious Fashion Collection

Χαρακτηριστικά:

  • Διαθέτει προστατευτική επεκτάσιμη κουκούλα που προσφέρει προστασία από τον ήλιο (UVP50+) και τον αέρα, ενώ διαθέτει και παράθυρο για να περνάει ο αέρας και για να μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας.
  • Το κάθισμα έχει 4 θέσεις ανάκλησης έως και εντελώς ξαπλωτή θέση, ιδανική για νεογέννητα, ενώ διαθέτει και θέση για τα πόδια η οποία επεκτείνεται σε 3 επίπεδα.
  • Η μπάρα του μπορεί να αφαιρεθεί και από τις 2 μεριές για εύκολη πρόσβαση ενώ είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υλικό που δίνει την αίσθηση του δέρματος. Τα μαξιλαράκια στις ζώνες είναι μαλακά και κατάλληλα σχεδιασμένα ώστε να μην πιέζουν το παιδί.
  • Τοποθετείται με κατεύθυνση μπρος ή πίσω. Όταν τοποθετείται με κατεύθυνση προς τα εμπρός το Priam κλείνει ολόκληρο (σκελετός & κάθισμα). Λόγω της ψηλής θέσης στην οποία τοποθετείται πάνω στον σκελετό μετατρέπεται και σε ένα πρακτικό κάθισμα για το φαγητό.
  • Περιλαμβάνει κάλυμμα βροχής με παράθυρο που αναδιπλώνεται.
  • Περιλαμβάνει αντάπτορες για κάθισμα αυτοκινήτου.
  Διαστάσεις: (μαζί με τον σκελετό και τους τροχούς) 955x575x290mm

 

Κατασκευαστής