Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Cybex Καρότσι Priam Wings by Jeremy Scott

Το Lux Priam ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα καρότσια. Με μοναδικό στυλ και απεριόριστες επιλογές και χαρακτηριστικά είναι το μοναδικό καρότσι που θα χρειαστείτε ποτέ!

Συνδυάζεται με port bebe και κάθισμα αυτοκινήτου Cybex Aton Q ή και με τα 2 για να έχετε πλήρες σετ!

1,799.95

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Κωδικός προϊόντος: 519001979 Κατηγορίες: , , , , Ετικέτα:

Cybex

Καρότσι Priam Wings by Jeremy Scott

  • Διαθέτει προστατευτική επεκτάσιμη κουκούλα που προσφέρει προστασία από τον ήλιο (UVP50+) και τον αέρα, ενώ διαθέτει και παράθυρο για να περνάει ο αέρας και για να μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας.
  • Το κάθισμα έχει 4 θέσεις ανάκλησης έως και εντελώς ξαπλωτή θέση, ιδανική για νεογέννητα, ενώ διαθέτει και θέση για τα πόδια η οποία επεκτείνεται σε 3 επίπεδα.
  • Η μπάρα του μπορεί να αφαιρεθεί και από τις 2 μεριές για εύκολη πρόσβαση ενώ είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υλικό που δίνει την αίσθηση του δέρματος. Τα μαξιλαράκια στις ζώνες είναι μαλακά και κατάλληλα σχεδιασμένα ώστε να μην πιέζουν το παιδί.
  • Τοποθετείται με κατεύθυνση μπρος ή πίσω. Όταν τοποθετείται με κατεύθυνση προς τα εμπρός το Priam κλείνει ολόκληρο (σκελετός & κάθισμα). Λόγω της ψηλής θέσης στην οποία τοποθετείται πάνω στον σκελετό μετατρέπεται και σε ένα πρακτικό κάθισμα για το φαγητό.
  • Περιλαμβάνει κάλυμμα βροχής με παράθυρο που αναδιπλώνεται και αντάπτορα για κάθισμα αυτοκινήτου

2 χρόνια εγγύηση

Διαστάσεις: (μαζί με τον σκελετό και τους τροχούς) 955x575x290mm
Βάρος: 12,4 kg
Κατασκευαστής