Σε απόθεμα

Cybex Κάθισμα Αυτοκινήτου Solution T i-Fix Sepia Black

ο κάθισμα αυτοκινήτου Solution T i-Fix θα είναι σταθερός σύντροφος μέχρι το μικρό σας να γίνει δώδεκα ετών. Διαθέτει χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ανακλινόμενο προσκέφαλο που βοηθά να κρατάει το κεφάλι του παιδιού σας σε ασφαλή θέση, καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας, καθώς και προηγμένη πλαϊνή προστασία από πλευρική πρόσκρουση.

Το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο και η ρύθμιση πλάτους σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το κάθισμα σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού. Επιλέον, διαθέτει “σύστημα εξαερισμού” για άνετες βόλτες όλο το χρόνο.

219.95

Σε απόθεμα

Cybex

Κάθισμα Αυτοκινήτου Solution T i-Fix Sepia Black

Πατενταρισμένο ανακλινόμενο προσκέφαλο

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ανακλινόμενο προσκέφαλο γέρνει ελαφρά το κεφάλι του παιδιού προς τα πίσω, βοηθώντας το να μην πέσει προς τα εμπρός κατά τη διάρκεια του ύπνου. Έτσι, σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, το κεφάλι του παιδιού σας είναι σε προστατευμένη θέση. Τρεις θέσεις είναι διαθέσιμες για άνεση, είτε το παιδί σας είναι ξύπνιο είτε κοιμάται.
Αναπτύσσεται σε ύψος και πλάτος, μέχρι περίπου. 12 χρόνια

Τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ μεταξύ τριών και 12 ετών. Φροντίστε να συμβαδίζετε, με ένα κάθισμα αυτοκινήτου που προσφέρει 12 ρυθμίσεις ύψους. Σηκώστε τα προστατευτικά κεφαλής και ώμων με το ένα χέρι και το κάθισμα διευρύνεται αυτόματα, κάνοντας τη ρύθμιση γρήγορη και εύκολη.

Καθολικός αερισμός

Ο ολικός αερισμός του αέρα διατηρεί τη θερμοκρασία του καθίσματος άνετη όλες τις εποχές. Η επιλογή υφασμάτων Plus διαθέτει επίσης διχτυωτά ένθετα για ακόμα καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και άνεση. Η ειδικά σχεδιασμένη δομή τρισδιάστατου δικτύου βελτιώνει την αναπνοή έως και έξι φορές.

Προηγμένη προστασία από πλευρική πρόσκρουση

Το προηγμένο σύστημα προστασίας από πλευρική πρόσκρουση (L.S.P.) είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός σχεδιασμού, ασφάλειας και λειτουργικότητας. Ενεργοποιείται αυτόματα πριν την εγκατάσταση και αυξάνει την ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης.

 

Χρήση από Νεογέννητο

Όχι

Color

Εγκατάσταση

ISOFIX

Έγκριση

UN r 129 (i-Size)

Κατασκευαστής

Κατεύθυνση

Μπροστά

Ύψος Παιδιού

100-150 cm