Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex Mios Καρότσι Rosegold / Leaf Green

Το νέο MIOS της Cybex είναι το μικρό αδερφάκι του Priam. Διαθέτει σταθερό και ελαφρύ σκελετό που παρέχει υψηλής σταθερότητα αλλά και μια αεράτη εμφάνιση

Με βάρος μόλις 9.9 kg και πλάτος 50 cm το MIOS είναι ο ιδανικός σύντροφος για γονείς που κινούνται στους δρόμους της πόλης. Ο συμπαγής του σχεδιασμός συμπληρώνεται άψογα από έξυπνη λειτουργικότητα και μέγιστη άνεση. Χάρη στους μικρούς περιστρεφόμενους μπροστινούς του τροχούς, το MIOS κινείται με άνεση ακόμα και στα πιο στενά μέρη, είτε αυτά είναι ένα πεζοδρόμιο, η είσοδος του Μετρό ή ένα κατάστημα.

799.90

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 521002525/523000897 Κατηγορίες: ,

Cybex Mios Καρότσι Rosegold / Leaf Green

Η πλάτη και το υποπόδιο του MIOS είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από ένα καινοτόμο ύφασμα από πλέγμα. Εκτός του ότι ταιριάζει μοναδικά με τον σχεδιασμό του καροτσιού, δημιουργεί άνετες θερμοκρασίες και ευχάριστο περιβάλλον για το μωρό, ακόμα και στις πιο ζεστές ημέρες, λόγω του ότι το συγκεκριμένο ύφασμα «αναπνέει».

Το MIOS διαθέτει μηχανισμό κλεισίματος με το ένα χέρι, μετατρέποντας το καρότσι σας σε ένα πρακτικό συμπαγές «πακέτο» που στέκεται μόνο του όταν είναι κλειστό.
Διαθέτει κουκούλα με προστασία UPF50+ από τον ήλιο και «παράθυρο» για να βλέπετε το μωρό σας.
Το κάθισμά του τοποθετείται με κατεύθυνση προς τα εμπρός αλλά και προς τα πίσω, όταν θέλετε το μωρό σας να κοιτά εσάς.
Η πλάτη του διαθέτει 4 διαφορετικές θέσεις ανάκλησης που ρυθμίζονται με το ένα χέρι ενώ το υποπόδιο επίσης διαθέτει 3 ρυθμιζόμενα επίπεδα .
Η αναρτήσεις και στους 4 τροχους του προσφέρουν ιδανική άνεση στη βόλτα.

Διαστάσεις Ανοιχτό: 83 – 94 / 50 / 98 – 108 cm
Διαστάσεις Κλειστό (με τους τροχούς): 75 / 50 / 33 cm
Βάρος: 9.9 kg

Χώρα Κατασκευαστή

Color

Χρήση από Νεογέννητο

Ναι

Κατασκευαστής

Βάρος