Σε απόθεμα

Cybex Πόρτ Μπεμπέ Cot S για Balios S LUX Deep Black

Το Cot S της Cybex προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια και άνεση για τους πρώτους μήνες του μικρού σας, με την εργονομικά σωστή επίπεδη θέση και το εξαιρετικά μαλακό στρώμα αφρού μνήμης.

209.95

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 520001549 Κατηγορίες: ,

Cybex

Πόρτ Μπεμπέ Cot S για Balios S LUX Deep Black

Αυτό είναι το τέλειο πορτ μπεμπέ κατάλληλο για χρήση από νεογέννητο έως περίπου 6 μηνών. Διαθέτει επεκτάσιμη XXL κουκούλα με προστασία UVP50 + από τον ήλιο για να προστατεύει το μωρό ενώ κάνετε τη βόλτα σας.

Η λαβή μεταφοράς του Cot S είναι τοποθετημένη κατά μήκος της κουκούλας για εύκολη μεταφορά και σύνδεση με το καρότσι σας.

Εξοπλισμένο με ένα στρώμα αφρού μνήμης που υποστηρίζει τη σωστή θέση του μικρού, το πορτ μπεμπέ CYBEX Cot S δεν είναι μόνο υπερ-ευρύχωρo (εσωτερικές διαστάσεις: M77 x Π32 x Υ21 cm), αλλά προσφέρει επίσης ένα άνετο προστατευμένο χώρο για το βρέφος σας. Το Cot S είναι κατάλληλο για το Balios S της Cybex και, μαζί με ένα από τα διάσημα καθίσματα αυτοκινήτου CYBEX και GB, είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα σύστημα μεταφοράς 3 σε 1 για να μεταφέρετε το μωρό σας από το αυτοκίνητο στην πόλη με άνεση.

Κατασκευαστής