Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex Sirona S i-size with Sensorsafe Classic Beige

Η Cybex πρωτοπορεί στα παιδικά καθίσματα με τη νέα τεχνολογία Sensorsafe! Το κλιπ SensorSafe που είναι προσαρτημένο στις ζώνες του καθίσματος, σας ενημερώνει για την ασφάλεια και την υγεία του παιδιού ανά πάσα στιγμή.

Το SensorSafe παρέχει βασικές ειδοποιήσεις για την αποφυγή κρίσιμων καταστάσεων: όταν το παιδί σας ανοίξει τις ζώνες ασφαλείας, όταν η θερμοκρασία του παιδιού σας στο αυτοκίνητο είναι πολύ ζεστή ή πολύ κρύα, εάν το μικρό σας παραμείνει χωρίς επίβλεψη στο αυτοκίνητο και εάν το παιδί σας έχει καθίσει για πολλή ώρα.

Όλες οι ειδοποιήσεις λαμβάνονται μέσω Bluetooth στη συσκευή σας μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής, η οποία παρέχει επίσης οδηγίες για την εγκατάσταση, βίντεο, συχνές ερωτήσεις και πολλά άλλα.

539.95

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 520002525 Κατηγορίες: ,
Share

Cybex

Sirona S i-size with Sensorsafe Classic Beige

Το Sirona S i-Size είναι το ιδανικό κάθισμα αυτοκινήτου για παιδιά μέχρι 105 cm. Το συγκεκριμένο κάθισμα σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε προς τα πίσω μέχρι το παιδί σας να γίνει τουλάχιστον 16 μηνών και 76 cm ψηλό.

Το Sirona S i-Size προσφέρει επίσης αυξημένη ασφάλεια για το παιδί σας στη θέση προσανατολισμού προς τα εμπρός, χάρη στην τεχνολογία μείωσης ενέργειας. Ενεργοποιείται καθώς οι δυνάμεις φτάνουν στην πλήρη πρόσκρουσή τους σε πρόσκρουση κεφαλής: Το προσκέφαλο ολισθαίνει προς τα κάτω, περιορίζοντας προοδευτικά την έκθεση του λαιμού στις δυνάμεις κρούσης και στη συνέχεια ασφαλίζει στη θέση του.

  • Περιστροφή 360 ° με εύκολη θέση εισόδου
  • Περιστροφή από πίσω προς τα επάνω έως 105 cm, περίπου 4 χρόνια
  • Έλεγχος κατεύθυνσης οδήγησης (DDC)
  • Τεχνολογία Μείωσης Ενέργειας (ER-Tech) σε θέση προς τα εμπρός (από 16 μήνες και 76 cm)
  • Ολοκληρωμένο Σύστημα για ρυθμιζόμενο ύψος προσκέφαλου
  • Περιλαμβάνεται ένθετο για το νεογέννητο

CYBEX Cloud Z i-Size Awards

Κατασκευαστής

Βάρος