Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex Talos S 2in1 BLK Soho Grey

Κάντε τις εξορμήσεις σας “εκτός πίστας” από την πρώτη κιόλας μέρα: το καροτσάκι Talos S 2-in-1 είναι σχεδιασμένο για τις δραστήριες οικογένειες που αγαπούν τα ταξίδια.

Αλλάζοντας τα υφασμάτινα εξαρτήματα στον σκελετό του Talos S 2-in-1, μπορείτε εύκολα να το μετατρέψετε από καροτσάκι-πορτ μπεμπέ σε καροτσάκι με κανονικό κάθισμα. Για εγγυημένα χαλαρές και ανέμελες βόλτες, χάρη στους μεγάλους ανθεκτικούς τροχούς παντός εδάφους και στη μαλακή ανάρτηση σε όλους τους τροχούς.

629.95

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 520002649 Κατηγορίες: , ,

Cybex

Talos S 2in1 BLK Soho Grey

Μετατρέψιμο κάθισμα 2 σε 1

Έτοιμο για χρήση από την πρώτη μέρα, το Talos S 2-σε-1 μπορεί να μετατραπεί από καροτσάκι-πορτ μπεμπέ σε καροτσάκι με κανονικό κάθισμα και το ανάποδο, απλώς αλλάζοντας τα μαλακά υφασμάτινα εξαρτήματα του σκελετού.

XXL αντιηλιακή κουκούλα

Προστατεύστε το παιδί από τα στοιχεία της φύσης, με την επεκτάσιμη XXL αντιηλιακή κουκούλα. Αποτελείται από προστατευτικό ύφασμα UPF50+, ενώ διαθέτει παραθυράκι με πλέγμα για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα τις ζεστές μέρες.

Ανθεκτικοί τροχοί παντός εδάφους

Οι ανθεκτικοί τροχοί παντός εδάφους είναι εξαιρετικά στιβαροί για βέλτιστη απόδοση εκτός δρόμου, αλλά και μαλακοί ώστε το παιδί να νοιώθει άνετα.

Μαλακή ανάρτηση σε όλους τους τροχούς

Η μαλακή ανάρτηση σε όλους τους τροχούς επιτρέπει στους γονείς να κινούνται απρόσκοπτα σε κάθε είδους ανώμαλη επιφάνεια, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει μέγιστη άνεση για το παιδί.

Σύστημα Μεταφοράς

Ένα πλαίσιο, τρεις διαφορετικές επιλογές μεταφοράς. Πέραν του κλασσικού καθίσματος και του πορτ μπεμπέ, το Talos S 2-in-1 είναι επίσης συμβατό με τα βραβευμένα μας βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μήκος / Πλάτος / Ύψος: 800-910 x 600 x 1020-1120 mm. Βάρος: 13,6 kg

ΗΛΙΚΙΑ

Από 0 (με το πορτ μπεμπέ) μέχρι περίπου 4 ετών

Κατασκευαστής