Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Cybex Talos S LUX BLK Navy Blue

Απολαύστε εξορμήσεις εκτός δρόμου μαζί με το παιδί σας, με το καροτσάκι παντός εδάφους Talos S Lux: ένα καροτσάκι ιδανικό για την ύπαιθρο, που ανταποκρίνεται σε όλες τις προκλήσεις των οικογενειακών εκδρομών.

Το Talos S Lux διαθέτει μεγάλο, πολυτελές κάθισμα και ενισχυμένη πλευρική προστασία για το παιδί. Οι τροχοί παντός εδάφους και η μαλακή ανάρτηση σε όλους τους τροχούς σάς δίνουν τη δυνατότητα να περιηγηθείτε εύκολα σε πλακόστρωτα σοκάκια, δρομάκια στο δάσος, και μονοπάτια πεζοπορίας.

549.95

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 520001419 Κατηγορίες: , ,

Cybex

Talos S LUX BLK Navy Blue

Χαρακτηριστικά:

Πλήρης εικόνα του καροτσιού παντός εδάφους Talos S Lux, όπου φαίνεται το πολυτελές, προστατευμένο κάθισμα του καροτσιού.

Πολυτελές κάθισμα

Το κάθισμα του καροτσιού συνδυάζει την επιτομή της πολυτελούς άνεσης και της ασφάλειας—με ενισχυμένη πλευρική προστασία για τον κορμό και τα ισχία του παιδιού.

Πλαϊνή όψη του καροτσιού παντός εδάφους Talos S Lux, με το κάθισμα κεκλιμένο σε επίπεδη θέση για μεταφορά νεογέννητων μωρών.

Εργονομική οριζόντια θέση

Το καροτσάκι παντός εδάφους Talos S Lux μπορεί να ρυθμιστεί σε εργονομική οριζόντια θέση, για χρήση από τη γέννηση του παιδιού.

Πλαϊνή όψη του καροτσιού παντός εδάφους Talos S Lux, στην οποία φαίνεται η Supreme XXL αντιηλιακή κουκούλα που προστατεύει το παιδί από τη ζέστη.

Supreme XXL αντιηλιακή κουκούλα

Προστατεύστε το παιδί από τα στοιχεία της φύσης, με την επεκτάσιμη Supreme XXL αντιηλιακή κουκούλα. Αποτελείται από προστατευτικό ύφασμα UPF50+, ενώ διαθέτει παραθυράκι με πλέγμα για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα τις ζεστές μέρες.

Απεικόνιση του εσωτερικού των τροχών παντός εδάφους του Talos S Lux, όπου φαίνεται το πληρωτικό υλικό PVA που εξασφαλίζει άνετες διαδρομές στην ύπαιθρο.

Ανθεκτικοί τροχοί παντός εδάφους

Άνετοι αλλά και ανθεκτικοί, οι τροχοί του Talos S lux δίνουν στους περιπετειώδεις γονείς την ελευθερία να περιπλανηθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Κοντινό πλάνο της ανάρτησης σε όλους τους τροχούς του καροτσιού παντός εφάφους Talos S Lux, χάρη στην οποία εξασφαλίζονται άνετες διαδρομές σε ανώμαλες επιφάνειες.

Μαλακή ανάρτηση σε όλους τους τροχούς

Η εξαιρετική ανάρτηση σε όλους τους τροχούς απορροφά κάθε κραδασμό στον δρόμο, κρατώντας το παιδί άνετο και ασφαλές στο καρότσι.

Το καροτσάκι παντός εδάφους Talos S Lux σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές: καροτσάκι με κάθισμα, καροτσάκι με πορτ μπεμπέ Cot, καροτσάκι με βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου, και καροτσάκι με υπνόσακο Cocoon.

Σύστημα Μεταφοράς

Ένα πλαίσιο, τέσσερις διαφορετικές επιλογές μεταφοράς. Πέραν του πολυτελούς καθίσματος, το Talos S Lux είναι επίσης συμβατό με τα βραβευμένα μας βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου, με το Cot S, και με το αναπαυτικό Cocoon S.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μήκος / Πλάτος / Ύψος: 800-910 x 610 x 1020-1130 mm. Βάρος: 14,2 kg

ΗΛΙΚΙΑ

Από 0 έως περίπου 4 ετών

Κατασκευαστής