Δοσομετρητές

Filter

Δοσομετρητής & Δοχεία Αποθήκευσης

Στη βρεφική διατροφή σημασία δεν έχει μόνο η ποιότητα αλλά και η ποσότητα. Το σερβίρισμα της σωστής ποσότητας φαγητού ή γάλακτος είναι πολύ σημαντικό για να τραφεί σωστά το παιδί σας. Για αυτό το λόγο, ένας δοσομετρητής μπορεί να σας φανεί χρήσιμος, ειδικά αν περνάτε πολύ χρόνο έξω από το σπίτι με το παιδί σας.

Οι βρεφικοί δοσομετρητές είναι ειδικά δοχεία αποθήκευσης φαγητού ή σκόνης γάλακτος, που χωράνε συγκεκριμένη ποσότητα τροφίμου. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε το πόσο τρώει ή πίνει το μικρό σας ανά γεύμα.

Οι δοσομετρητές φαγητού είναι μικρά ταπεράκια που μπορούν να μπουν στο ψυγείο, την κατάψυξη, το φούρνο μικροκυμάτων και το πλυντήριο πιάτων. Είναι κατασκευασμένοι από υλικά φιλικά προς τα παιδιά. Επίσης, είναι πλήρως απαλλαγμένοι από υλικά όπως η Δισφαινόλη-Α (BPA), τα οποία υπάρχουν στα κανονικά πλαστικά σκεύη.

Ένας δοσομετρητής γάλακτος, από την άλλη, είναι ένα πλαστικό σκεύος με πολλά “διαμερίσματα” αποθήκευσης γάλακτος σε σκόνη. Μπορείτε να ετοιμάσετε την κατάλληλη ποσότητα γάλακτος για το παιδί σας όπου και αν βρίσκεστε, όσες φορές και αν χρειαστεί να το κάνετε.

Αγοράστε τώρα το δοσομετρητή φαγητού που σας βολεύει καλύτερα και αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο στη διατροφή του παιδιού σας. Ολοκληρώστε τώρα την παραγγελία σας και παραλάβετε τα προϊόντα σας σε 2-3 ημέρες οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.