Εκπαιδευτικά Ποτήρια - Παιδικά Παγούρια

Filter

Παγούρι Νερού & Εκπαιδευτικό Ποτηράκι
Όπως το παιδί πρέπει να μάθει να τρώει, έτσι πρέπει να μάθει και να πίνει. Για αυτό το λόγο, καλό θα ήταν μαζί με τα ειδικά πιατάκια που θα του αγοράσετε να πάρετε και ένα εκπαιδευτικό ποτηράκι ή ένα βρεφικό παγούρι νερού.

Τα παιδικά παγούρια και ποτηράκια είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την ασφαλή και εύκολη χρήση. Συνήθως μπορούν να πλυθούν πανεύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο. Όλα τους διαθέτουν ειδικές χειρολαβές και αντιολισθητικές βάσεις που δεν θα βρείτε σε κάποιο κλασικό παγούρι θερμός. Το στόμιο είναι έξτρα μαλακό για να μην τραυματίζει τα ευαίσθητα παιδικά στοματάκια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πλήρως ασφαλή για τον παιδικό οργανισμο.

Ιδιαίτερη επιτυχία γνωρίζουν τα τελευταία χρόνια και τα παγούρια νερού 2 σε 1. Πρόκειται για ανοξείδωτα ή πλαστικά παγούρια με δύο ξεχωριστά στόμια. Σε αυτά τα παγούρια υπάρχει ένα δεύτερο μπουκάλι ενσωματωμένο μέσα στο πρώτο. Έτσι, μπορείτε να βάλετε δύο υγρά (π.χ. νερό και χυμό) στο ίδιο ισοθερμικό παγούρι και να αφήσετε το παιδί να διαλέξει μόνο του τι θα πιει.

Στην παρούσα ενότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος Bebe Home υπάρχουν πάνω από 30 μοναδικά, επώνυμα προϊόντα για να μάθετε στο παιδί σας πώς να καταναλώνει υγρά σωστά. Είτε θέλετε ένα απλό παγούρι νερού, είτε ένα εκπαιδευτικό ποτηράκι, είτε ένα κύπελλο, εδώ θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν για εσάς και το παιδί σας. Και μην ξεχνάτε: η αποστολή της παραγγελίας στην πόρτα σας είναι δωρεάν για αγορές άνω των 89€ (αφορά αποστολές εντός Ελλάδας). Καλές αγορές!