Κουταλάκια

Filter

Κουταλάκια Σιλικόνης για Μωρά

Από αυτά ξεκινάει η αυτονομία του παιδιού στο φαγητό του. Αν ένα παιδί δεν μάθει να χειρίζεται το κουταλάκι του εύκολα, τότε πολύ απλά δεν μπορεί να μάθει να τρώει σωστά. Ευτυχώς οι γονείς μπορούν να το βοηθήσουν αγοράζοντάς του κουταλάκια που να ταιριάζουν στις ανάγκες του. Τα κουταλάκια σιλικόνης για μωρά και τα παιδικά σερβίτσια πωλούνται σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων.

Στα ράφια των καταστημάτων μπορείτε να βρείτε κουταλάκια σιλικόνης αποκλειστικά για μωρά και κουταλάκια σκληρού τύπου από ατσάλι, τα οποία μοιάζουν με τα κανονικά κουτάλια και απευθύνονται σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης, κάποια κουταλάκια νεότερης τεχνολογίας έχουν εύκαμπτη λαβή και άκρη προκειμένου να προσαρμόζονται ιδανικά στο στόμα του κάθε παιδιού.

Παιδικά Σερβίτσια

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα κουταλάκια είναι μη τοξικά (π.χ. μελαμίνη χωρίς φορμαλδεΰδη, ανοξείδωτο ατσάλι) και μπορούν άφοβα να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων. Έτσι, είστε σίγουροι για την ασφάλεια του παιδιού σας και κάνετε το συμμάζεμα της κουζίνας σας πιο εύκολο.

Στο Bebe Home διαθέτουμε κουταλάκια εκπαίδευσης φαγητού για το σπίτι και το ταξίδι, με χαρακτηριστικά και χρώματα που θα λατρέψετε. Κάντε τώρα τις αγορές σας και επωφεληθείτε από την ποικιλία τρόπων πληρωμής που σας παρέχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!