Κρίκοι Οδοντοφυίας

Filter

Μασητικά Μωρού

Έχουν περάσει έξι μήνες περίπου από τη γέννηση του μονάκριβού σας και μια σημαντική περίοδος για τη σωματική του ανάπτυξη έχει αρχίσει: τα πρώτα του δοντάκια, τα λεγόμενα νεογιλά, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Αυτά τα δοντάκια θα το συντροφεύουν περίπου μέχρι και τα έξι του χρόνια, όταν και θα αρχίσουν να πέφτουν για να αντικατασταθούν από τα μόνιμα.

Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι πολύ επίπονη για το παιδί και, πιστέψτε μας, η αγαπημένη του κουδουνιστρα ή το παιχνίδι που λατρεύει δεν αρκούν για να το ηρεμήσουν. Αν δείτε ότι το παιδί σας κλαίει συχνά μετά τους έξι μήνες και έχετε αποκλείσει τις άλλες πιθανές αιτίες, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγάζει καινούργια δόντια.

Ευτυχώς, οι κρίκοι οδοντοφυΐας (ή δακτύλιοι οδοντοφυΐας) μπορούν να ανακουφίσουν προσωρινά τον πόνο του. Πρόκειται ουσιαστικά για ειδικές, σκληρές μασητικές επιφάνειες οι οποίες δροσίζουν και πιέζουν τα ούλα του παιδιού προκειμένου να απαλύνουν τον πόνο του. Άλλοι τύποι από μασητικά μωρού που μπορείτε να βρείτε στην αγορά είναι ειδικές πιπίλες με καταπραϋντική δράση στα δόντια ή ακόμα και μπισκότα.

Συνδυάστε τα μασητικά οδοντοφυίας με κάποιο παιχνίδι

Πολλές φορές οι κρίκοι οδοντοφυΐας συνοδεύονται από κάποιο παιχνίδι όπως κουδουνίστρα ή κουκλάκια. Έτσι, προσελκύουν το παιδί προκείμενου να τα χρησιμοποιεί συνέχεια. Πολλοί από τους κρίκους μπορούν να μπουν και στο ψυγείο ή την κατάψυξη για να δροσίζουν τα ούλα του μωρού όταν τα χρησιμοποιεί. Όλοι είναι κατασκευασμένοι με τα τελευταία πρότυπα στοματικής υγείας και είναι πλήρως απαλλαγμένοι από χημικά υλικά που υπάρχουν στα κοινά πλαστικά, όπως η Δισφαινόλη-Α (BPA).

Στο Bebe Home υπάρχουν πολλοί κρίκοι και μασητικά οδοντοφυΐας με αξεσουάρ παιχνιδιού ή χωρίς. Επιλέξτε τώρα τον πιο κατάλληλο και βοηθήστε το παιδί σας να περάσει ανώδυνα αυτή την τόσο σημαντική περίοδο για την ανάπτυξή του.