Μπολ – Σετ Φαγητού

Filter

Μπολ & Σετ Φαγητού για Μωρά

Τα μπολ και τα σετ φαγητού για μωρά θα συνοδεύσουν το μωρό σας σε εκατοντάδες γεύματα, καθώς αυτό θα μάθει πώς να τρώει σωστά και με ασφάλεια. Ταυτόχρονα, θα είναι ένα επιπλέον βάρος για το νοικοκυριό, αφού θα πρέπει να τα πλένετε και να τα σκουπίζετε μαζί με τα κανονικά πιάτα για αρκετά χρόνια. Για αυτούς τους λόγους, καλό θα ήταν να διαλέξετε σκεύη που να διευκολύνουν τόσο εσάς όσο και το παιδί σας.

Στην αγορά υπάρχουν τόσο μεμονωμένα πιατάκια και μπωλ όσο και ολοκληρωμένα σετ φαγητού για μωρά. Τα σετ φαγητού για μωρά  περιλαμβάνουν τα απαραίτητα σκεύη για ένα πλήρες γεύμα (πιατάκι, κούπα/ποτήρι, μαχαιροπίρουνα). Είναι ιδανικά αν ψωνίζετε πρώτη φορά είδη φαγητού. Αν έχετε παραπάνω από ένα παιδί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τα πιατάκια και τα μαχαιροπίρουνα που είχατε αγοράσει.

Αν σας αρέσουν οι εξορμήσεις με το παιδί σας, τα φαγητοδοχεία (ή δοχεία φαγητού) αποτελούν ιδανική επιλογή για εσάς. Είναι αεροστεγή, ευχάριστα στο μάτι και συχνά περιλαμβάνουν παρελκόμενα όπως παγοκύστες ή μαχαιροπίρουνα ταξιδιού. Υπάρχουν επίσης πρακτικά, αντιολισθητικά τάπερ φαγητού ή πλαστικά μπωλ με καπάκι που θα λατρέψουν τα παιδιά.

Σας… άνοιξε η όρεξη για αγορές; Το Bebe Home διαθέτει σετ με πιάτα φαγητού και μεμονωμένα σκεύη σε μια ατέλειωτη ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και σχεδίων. Κάντε τώρα την παραγγελία σας και επωφεληθείτε από τη δωρεάν αποστολή των προϊόντων μας για αγορές άνω των 89 ευρώ (αφορά αποστολές εντός Ελλάδας).