Σαλιάρες

Filter

Σαλιάρες για Μωρά

Όλοι ξέρουμε ότι για να μάθεις κάτι πρέπει πρώτα να προσπαθήσεις και να κάνεις πολλά λάθη. Το ίδιο ισχύει και με το φαγητό. Αργά ή γρήγορα το μικρό σας θα μάθει να τρώει, αλλά μέχρι τότε τα ρούχα και το πάτωμα του σπιτιού σας θα υποδεχτούν πολλούς λεκέδες! Ευτυχώς μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας και τη ζωή του ευκολότερη με μία από τις πολλές σαλιάρες φαγητού που υπάρχουν διαθέσιμες στο Bebe Home.

Αν το παιδί σας είναι σχετικά προσεκτικό και θέλετε να του χαρίσετε στυλ, επιλέξτε μία από τις σαλιάρες μπαντάνες που θα βρείτε στα καταστήματα. Αυτές οι σαλιάρες έχουν τριγωνικό σχήμα που θυμίζει μπαντάνα και καλύπτουν σχετικά μικρή περιοχή του σώματος του παιδιού. Αν πάλι το παιδί είναι λίγο πιο αδέξιο, καλύτερα να αγοράσετε μια ολόσωμη σαλιάρα με μανίκια. Η επιλογή είναι δική σας.

Όλες σχεδόν οι σαλιάρες είναι αδιάβροχες και κατασκευασμένες από πετσετέ ύφασμα που πλένεται εύκολα στο πλυντήριο. Υπάρχουν, βέβαια, και ορισμένες μαλακές, πλαστικές, οι οποίες πλένονται κατευθείαν κάτω από τη βρύση και διαθέτουν ειδική θήκη για να υποδέχονται το φαγητό που πάει να πέσει κάτω.

Το ηλεκτρονικό και το φυσικό κατάστημα του Bebe Home διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία υλικών και σχεδίων. Αγοράστε τώρα αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο μικρό σας και απαλλαγείτε μια και καλή από το άγχος των λεκέδων! Κάντε τώρα την παραγγελία σας και παραλάβετέ την σε 2-3 ημέρες σε ολόκληρη την Ελλάδα.