Μπιμπερό

Filter

Μπιμπερό για Νεογέννητα και Μωρά

Όλοι οι νέοι γονείς πρέπει να συνηθίσουν στη λεγόμενη ιεροτελεστία του μπιμπερό: προετοιμασία και ζέσταμα γάλακτος, τάισμα, απολύμανση και ξανά από την αρχή! Προκειμένου αυτή η ιεροτελεστία να είναι ευχάριστη τόσο για τους ίδιους όσο και για το μωρό, πρέπει να δώσουν προσοχή σε μερικούς παράγοντες.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας στην επιλογή ενός μπιμπερό είναι η θηλή. Άλλο μέγεθος θηλής θα έχει ένα μπιμπερό για νεογέννητα (συνήθως Νο 1) και άλλη ένα για μεγαλύτερα παιδιά (συνήθως Νο 2 ή Νο 3). Προσοχή πρέπει να δοθεί και στο υλικό της θηλής. Οι θηλές μπορεί να είναι κατασκευασμένες από λάτεξ, και άρα πιο ανθεκτικές, ή από σιλικόνη, και άρα πιο μαλακές. Αν θηλάζετε, μπορείτε να εξετάσετε και την επιλογή ενός μπιμπερό για μωρά που θηλάζουν. Σε αυτά, οι θηλές έχουν τέτοιο σχήμα και αίσθηση που πλησιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο το γυναικείο μαστό.

Έπειτα, καλό θα ήταν να σκεφτείτε καλά και το υλικό του ίδιου του μπουκαλιού. Τα γυάλινα κάνουν τη διαδικασία του ταΐσματος πιο φυσική αλλά είναι πολύ πιο εύθραυστα σε σχέση με τα πλαστικά. Να θυμάστε, επίσης, ότι τα πλαστικά κατασκευάζονται πλέον υποχρεωτικά χωρίς οργανικές χημικές ουσίες (π.χ. BPA) και άρα είναι εξίσου ασφαλή με τα γυάλινα.

Στο Bebe Home διαθέτουμε μια πλήρη σειρά προϊόντων από επώνυμες εταιρείες. Εδώ θα βρείτε τα ειδικά μπιμπερό για κολικούς της Dr. Browns τα θηλασμού Medela και τα κλασικά Chicco. Κάντε τώρα την παραγγελία σας και… καλή του όρεξη!