Θηλές Μπιμπερό

Filter

Επιλέξτε τη σωστή θηλή για μπιμπερό

Η θηλή του μπιμπερό είναι ένα πολύ σημαντικό εξάρτημα για τη διατροφή του παιδιού σας. Για αυτό και σας προτείνουμε να αγοράσετε ένα μπουκάλι με αποσπώμενη θηλή και να δοκιμάσετε πολλούς διαφορετικούς τύπους μέχρι να βρείτε αυτή που βολεύει καλύτερα το παιδί.

Οι βασικοι παράγοντες που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι το υλικό και το μέγεθος. Στην αγορά υπάρχουν κυρίως θηλές σιλικόνης, οι οποίες κατά κανόνα είναι περισσότερο μαλακές, και θηλές λάτεξ, που είναι πιο ανθεκτικές. Όσον αφορά το μέγεθος, υπάρχουν οι μικρές θηλές, που κατά κανόνα χρησιμοποιούνται μέχρι τους 6 μήνες και οι μεγάλες θηλές, που χρησιμοποιούνται από εκεί και πέρα.

Θηλές Σιλικόνης

Ανεξαρτήτως του υλικού και του μεγέθους που θα έχει η θηλή, καλό θα ήταν να ελέγξετε ότι είναι ορθοδοντική και ότι δεν αφήνει τον αέρα να περνάει στο στόμα του παιδιού. Αν δεν φιλτράρει τον αέρα, υπάρχει περίπτωση το παιδί να τον καταπίνει και να πάθει κολικούς.

Στο ηλεκτρονικό και το φυσικό κατάστημα του Bebe Home θα βρείτε θηλές για μπιμπερό από γνωστές εταιρείες όπως η Dr. Browns. Δείτε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του και αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.