Θηλασμός

    Προϊόντα και Αξεσουάρ Θηλασμού

    Σίγουρα ο θηλασμός είναι μία από τις πιο φυσικές στιγμές ανάμεσα σε μια μητέρα και το παιδί της. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει εκατοντάδες συζητήσεις και έρευνες σχετικά με το πώς και πού μπορεί να γίνεται. Ταυτόχρονα, έχει αναπτυχθεί μία ολόκληρη βιομηχανία γύρω από αυτόν, που αξιοποιεί την τεχνολογία για να κάνει ευκολότερη τη διαδικασία.

    Μία από αυτές τις τεχνολογίες είναι η συσκευή που ονομάζεται θήλαστρο. Πρόκειται για έναν μηχανισμό που συλλέγει το μητρικό γάλα, όταν η μητέρα δεν μπορεί να θηλάσει η ίδια το παιδί ή όταν το παιδί αρνείται να θηλάσει. Υπάρχουν πολλοί τύποι θηλάστρων στην αγορά, ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας, τη χωρητικότητα κτλ. Μπορείτε να βρείτε δεκάδες άλλα παρελκόμενα, από ειδικά έπιπλα ή αξεσουάρ (π.χ. πολυθρόνα, μαξιλάρι θηλασμού) μέχρι επιθέματα και απολυμαντικά μαντηλάκια για τις θηλές της μητέρας.

    Αν λοιπόν έχετε επιλέξει να θηλάσετε το παιδί σας, καλό θα ήταν να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα προκειμένου να προστατεύσετε το σώμα σας και ταυτόχρονα να ταΐσετε επαρκώς το παιδί σας. Το Bebe Home διαθέτει δεκάδες ηλεκτρικές συσκευές, αξεσουάρ και διάφορα παρελκόμενα για να σας βοηθήσουν ακριβώς σε αυτό. Επιλέξτε τώρα κάποιο προϊόν θηλασμού και επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά μας για αγορές άνω των 89 ευρώ.