Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

KINDERKRAFT Ποδηλατάκι Ισορροπίας Rapid Magic Coral

Ένα ποδήλατο ισορροπίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθει να κάνει ποδήλατο: αναπτύσσει την αίσθηση ισορροπίας του και την ικανότητά του να μανουβράρει. Το RAPID, «τραβάει» τα βλέμματα με τον μοναδικό του σχεδιασμό, τα pastel χρώματά του και τις εκλεπτυσμένες του λεπτομέρειες. Ελαφρύ & ανθεκτικό σε ένα!

99.99

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: KKRRAPICRL0000 Κατηγορία:

KINDERKRAFT Ποδηλατάκι Ισορροπίας Rapid Magic Coral

Ελαφρύς και ανθεκτικός σκελετός: φτιαγμένος από κράμα μαγνησίου σε ένα ενιαίο καλούπι, για καλύτερη εμφάνιση και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Φουσκωτοί τροχοί με ρουλεμάν: 12 ιντσών, που εξασφαλίζουν άνετες διαδρομές σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Είναι σχεδιασμένοι με γνώμονα τους μικρότερους αναβάτες, ώστε να μην περιλαμβάνουν μικρά εξαρτήματα

Μόλις 3,75kg: Η κατασκευή του είναι τόσο ελαφριά, ώστε το παιδί να μπορεί πανεύκολα να κουβαλήσει το ποδήλατό του μόνο του.

  

Ρυθμιζόμενη σέλα: Άνετη, εργονομικά σχεδιασμένη, «μεγαλώνει» μαζί με το παιδί, καθώς το εύρος του ύψους της είναι μεγάλο: 33-42cm

Οριοθετημένη δυνατότητα περιστροφής του τιμονιού: με βάση τα standards ασφαλείας, το τιμόνι διαθέτει περιορισμένο εύρος κίνησης, που προστατεύει το παιδί από πτώση καθώς στρίβει.

Λαστιχένια χερούλια: χάρη στα λαστιχένια χερούλια του, το τιμόνι δεν γλιστράει από τα χέρια του παιδιού καθώς το γυρίζει. Το χρώμα του μιμείται αυτό του δέρματος και ταιριάζει ιδανικά με τη σέλα.

Retro σχεδιασμός: Όσοι αγαπούν το design θα εκτιμήσουν τις retro γραμμές και τα ιδιαίτερα χρώματα του RAPID. Χερούλια και σέλα είναι εξαιρετικά κομψά, χάρη στο δερμάτινο χρώμα τους.

Το σετ περιλαμβάνει κουδούνι.

  

Ηλικιακό εύρος: Από 2 ετών (ή από ύψος 80 cm και άνω) έως 35 kg
Βάρος: 3,75 kg
Πλάτος τιμονιού:39 cm
Ύψος:53 cm
Πλάτος:85 cm
Ύψος σέλας:33-42 cm
Διάμετρος τροχών:30 cm
Maximum Βάρος αντοχής:35 kg

 

Κατασκευαστής