Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Lilliputiens – Γαντόκουκλα χιονάτη τριπλής όψης

Συναρπαστική γαντόκουκλα που μπορεί να μεταμορφωθεί σε τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες! Σε Χιονάτη, σε μάγισσα και σε κακιά Βασίλισσα! Ένα από τα κλασικότερα παραμύθια που έχει συνεπάρει, σαγηνεύσει και μαγέψει γενιές και γενιές. Όλοι οι ήρωες της ιστορίας συνυπάρχουν σε μία κούκλα 3 σε 1! Σε μία στιγμή, η Χιονάτη μπορεί να μεταμορφωθεί σε μάγισσα ή κακιά Βασίλισσα!

Όλη η ιστορία και οι χαρακτήρες της αποτυπώνονται σε εικόνες πάνω στο φόρεμα, συμπεριλαμβανομένων των επτά νάνων και του πρίγκιπα. Παιχνίδι που διεγείρει τις αισθήσεις μέσα από τα διαφορετικά χρώματα και υλικά που διαθέτει, και εξασκεί την λεπτή κίνηση των παιδιών.

Κατάλληλο για ηλικίες 9 μηνών και άνω.

42.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: LΙ86259 Κατηγορίες: ,

LILLIPUTIENS

Γαντόκουκλα χιονάτη τριπλής όψης

Συναρπαστική γαντόκουκλα που μπορεί να μεταμορφωθεί σε τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες! Σε Χιονάτη, σε μάγισσα και σε κακιά Βασίλισσα! Ένα από τα κλασικότερα παραμύθια που έχει συνεπάρει, σαγηνεύσει και μαγέψει γενιές και γενιές. Όλοι οι ήρωες της ιστορίας συνυπάρχουν σε μία κούκλα 3 σε 1! Σε μία στιγμή, η Χιονάτη μπορεί να μεταμορφωθεί σε μάγισσα ή κακιά Βασίλισσα! Όλη η ιστορία και οι χαρακτήρες της αποτυπώνονται σε εικόνες πάνω στο φόρεμα, συμπεριλαμβανομένων των επτά νάνων και του πρίγκιπα. Παιχνίδι που διεγείρει τις αισθήσεις μέσα από τα διαφορετικά χρώματα και υλικά που διαθέτει, και εξασκεί την λεπτή κίνηση των παιδιών. Κατάλληλο για ηλικίες 9 μηνών και άνω.

Κατασκευαστής