Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Lilliputiens – Γαντοκουκλα Με Δραστηριοτητες Αλίς

Ένα μικρό παιχνίδι δραστηριοτήτων που θα μοιράσει χαρά κι ευχαρίστηση σε μικρούς και μεγάλους, όπου κι αν βρίσκονται! Η αλεπουδίτσα η Αλίς έγινε γαντόκουκλα για να διασκεδάσει το μωράκι σας. Είναι εύκολη στη μεταφορά για να την πάρετε παντού μαζί σας χάρη στο μικρό της μέγεθος! Η γαντόκουκλα είναι ένα κλασικό παιχνίδι για να συνεπάρει και να ψυχαγωγήσει τα παιδιά με γλυκές, φανταστικές ιστορίες.

Η Αλίς κάνει έναν ήχο από κουδουνάκι, έχει έναν καθρέφτη, και μια μικρή κουκουβάγια που κάνει θόρυβο από χαρτί και είναι εύκολο να την πιάσει το μωρό για να αναπτύξει τις κινητικές δεξιότητές του.

Κατάλληλο για ηλικίες 6 μηνών και άνω.

Διαστάσεις 18 x 14 x 9 εκ.

17.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: LΙ83026 Κατηγορίες: ,

LILLIPUTIENS

Γαντοκουκλα με δραστηριοτητες Αλίς

Ένα μικρό παιχνίδι δραστηριοτήτων που θα μοιράσει χαρά κι ευχαρίστηση σε μικρούς και μεγάλους, όπου κι αν βρίσκονται! Η αλεπουδίτσα η Αλίς έγινε γαντόκουκλα για να διασκεδάσει το μωράκι σας. Είναι εύκολη στη μεταφορά για να την πάρετε παντού μαζί σας χάρη στο μικρό της μέγεθος! Η γαντόκουκλα είναι ένα κλασικό παιχνίδι για να συνεπάρει και να ψυχαγωγήσει τα παιδιά με γλυκές, φανταστικές ιστορίες. Η Αλίς κάνει έναν ήχο από κουδουνάκι, έχει έναν καθρέφτη, και μια μικρή κουκουβάγια που κάνει θόρυβο από χαρτί και είναι εύκολο να την πιάσει το μωρό για να αναπτύξει τις κινητικές δεξιότητές του. Κατάλληλο για ηλικίες 6 μηνών και άνω. Διαστάσεις 18 x 14 x 9 εκ.

Κατασκευαστής