Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Lilliputiens – Κούκλα Μόνα

Εντυπωσιακή, μοντέρνα κούκλα με ρούχα που μπορούν να αλλαχθούν και ένα ωραίο κουτί που την καθιστά ιδανική για δώρο! Ας καλωσορίσουμε τη Μόνα, την καινούρια μας φίλη! Η Μόνα εκπέμπει μοντέρνο στιλ, χάρη στα ανακατωμένα μαλλιά της, το όμορφο πρόσωπό της και τα μακριά, ριγέ πόδια της! Τι θα της πήγαινε καλύτερα; Ένα φόρεμα ή μια φούστα;

Διάλεξε τα ρούχα της και φόρεσε της τα. Μην ξεχάσεις την τσάντα της! Τώρα, η Μόνα είναι έτοιμη να σε συντροφεύσει σε όλες τις νέες σου περιπέτειες! Κατάλληλη για ηλικίες 3 ετών και άνω.

42.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: LΙ86527 Κατηγορίες: ,

LILLIPUTIENS

Κούκλα Μόνα

Εντυπωσιακή, μοντέρνα κούκλα με ρούχα που μπορούν να αλλαχθούν και ένα ωραίο κουτί που την καθιστά ιδανική για δώρο! Ας καλωσορίσουμε τη Μόνα, την καινούρια μας φίλη! Η Μόνα εκπέμπει μοντέρνο στιλ, χάρη στα ανακατωμένα μαλλιά της, το όμορφο πρόσωπό της και τα μακριά, ριγέ πόδια της! Τι θα της πήγαινε καλύτερα; Ένα φόρεμα ή μια φούστα; Διάλεξε τα ρούχα της και φόρεσέ της τα. Μην ξεχάσεις την τσάντα της! Τώρα, η Μόνα είναι έτοιμη να σε συντροφεύσει σε όλες τις νέες σου περιπέτειες! Κατάλληλη για ηλικίες 3 ετών και άνω.

Κατασκευαστής