Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Lilliputiens – Παιχνίδι μπάνιου με αρίθμηση Ανατόλ

Αυτός ο μεγάλος και αστείος κροκόδειλος μπορεί να στερεωθεί εύκολα στον τοίχο του μπάνιου, χάρη στις δυνατές βεντούζες που διαθέτει. Στην πλάτη του θα βρείτε 3 μικρές τσεπούλες για να αποθηκεύει το παιδί τα 6 μικρά, πολύχρωμα ψαράκια που θα πιάνει.

Με αυτόν τον τρόπο, το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει τα χρώματα, να εξασκεί την λεπτή κινητικότητά του, και ίσως να μάθει να κάνει και τα πρώτα μετρήματά του, και όλα αυτά την ώρα που διασκεδάζει στο μπάνιο! Ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι μπάνιου, που τα παιδιά θα το λατρέψουν!

Κατάλληλο για ηλικίες 12 μηνών και άνω.

Διαστάσεις 47 x 11 x 6 εκ.

25.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: LΙ83047 Κατηγορίες: ,

LILLIPUTIENS

Παιχνίδι μπάνιου με αρίθμηση Ανατόλ

Αυτός ο μεγάλος και αστείος κροκόδειλος μπορεί να στερεωθεί εύκολα στον τοίχο του μπάνιου, χάρη στις δυνατές βεντούζες που διαθέτει. Στην πλάτη του θα βρείτε 3 μικρές τσεπούλες για να αποθηκεύει το παιδί τα 6 μικρά, πολύχρωμα ψαράκια που θα πιάνει. Με αυτόν τον τρόπο, το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει τα χρώματα, να εξασκεί την λεπτή κινητικότητά του, και ίσως να μάθει να κάνει και τα πρώτα μετρήματά του, και όλα αυτά την ώρα που διασκεδάζει στο μπάνιο! Ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι μπάνιου, που τα παιδιά θα το λατρέψουν! Κατάλληλο για ηλικίες 12 μηνών και άνω. Διαστάσεις 47 x 11 x 6 εκ.

Κατασκευαστής