Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Lilliputiens- Υφασμάτινος ρινόκερος δραστηριοτήτων Μάριους

Ένα παιχνίδι πολλαπλών δραστηριοτήτων, ιδανικό για τη διέγερση των αισθήσεων του παιδιού. Έχει μασητικό και ήχους, ενώ μπορείτε να ψάξετε να βρείτε που κρύβεται το εξωτικό τουκάν ή να παίξετε με τον καθρέφτη!

Πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες που θα κρατήσουν το παιδί απασχολημένο και χαρούμενο, ενώ παράλληλα διεγείρει τις αισθήσεις του και αναπτύσσει τη λεπτή κινητικότητά του. Κι όταν έρθει το βράδυ, τότε ο γλυκός ρινόκερος Μάριους γίνεται η πιο απαλή συντροφιά για νυχτερινές αγκαλίτσες!

Κατάλληλο για ηλικίες 3 μηνών και άνω.

Διαστάσεις 45 x 14 x 14 εκ.

38.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: LΙ83055 Κατηγορίες: ,

LILLIPUTIENS

Υφασμάτινος ρινόκερος δραστηριοτήτων Μάριους

Ένα παιχνίδι πολλαπλών δραστηριοτήτων, ιδανικό για τη διέγερση των αισθήσεων του παιδιού. Έχει μασητικό και ήχους, ενώ μπορείτε να ψάξετε να βρείτε που κρύβεται το εξωτικό τουκάν ή να παίξετε με τον καθρέφτη! Πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες που θα κρατήσουν το παιδί απασχολημένο και χαρούμενο, ενώ παράλληλα διεγείρει τις αισθήσεις του και αναπτύσσει τη λεπτή κινητικότητά του. Κι όταν έρθει το βράδυ, τότε ο γλυκός ρινόκερος Μάριους γίνεται η πιο απαλή συντροφιά για νυχτερινές αγκαλίτσες! Κατάλληλο για ηλικίες 3 μηνών και άνω. Διαστάσεις 45 x 14 x 14 εκ.

Κατασκευαστής