Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Lorena Canals.Χαλί Geometric Frame. 140 X 200εκ

Πέρα από τη μοναδική τους ποιότητα και ποικιλία, τα χαλιά της Lorena Canals μπορούν να πλυθούν εύκολα και γρήγορα στο πλυντήριο του σπιτιού σας!

Επιπλέον, αποτελούν την πιο σωστή επιλογή για τα παιδιά, καθώς χρησιμοποιούν μόνο ελεγμένα υλικά και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

229.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: LΟR-C-GΕΟ-FRΑΜΕ Κατηγορίες: , ,

Lorena Canals.Χαλί Geometric Frame. 140 X 200εκ

Η γεωμετρία είναι μία από τις σπουδαιότερες τάσεις στον εσωτερικό σχεδιασμό: συναρπάζει τους διακοσμητές, προσδίδει στιλ και κομψότητα, είναι ευπροσάρμοστη, εξελιγμένη και οπτικά ελκυστική. Το χαλί Geometric Frame είναι 100% βαμβακερό και πλένεται σε οικιακό πλυντήριο ρούχων 9 κιλών. Τα χρώματα ορίζουν τα γεωμετρικά σχήματα και δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα αντίθεση.

Ιδανικό για το σαλόνι, την τραπεζαρία ή την κρεβατοκάμαρα, τα χρώματά του του επιτρέπουν επίσης να ταιριάξει με τη διακόσμηση ενός παιδικού υπνοδωματίου, είτε κοριτσιού είτε αγοριού. Χειροποίητο από τεχνίτες, οι φυσικές του βαφές το καθιστούν ασφαλές και χάρη στο βαμβάκι είναι ελαφρύ, μαλακό και εύκαμπτο. Το προϊόν πληροί όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας για τα παιδιά, ενώ έχει ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 και πιστοποιητικά AITEX. Διαστάσεις 140 x 200 εκ.

Κατασκευαστής

Διαστάσεις