Μεταφορά & Βόλτα

Filter

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ

Το μωρό σας έχει αρχίσει να μεγαλώνει και θέλει τόσο πολύ να εξερευνήσει τον κόσμο! Δυστυχώς, όμως, τα ποδαράκια του δεν του το επιτρέπουν όσο θα ήθελε. Δεν πειράζει. Για αυτή τη δουλειά υπάρχουν τα καρότσια μωρού, τα καθισματάκια αυτοκινήτου και οι μάρσιποι.

Στην αγορά θα βρείτε χιλιάδες καρότσια μωρού. Κάθε γονιός πρέπει να λάβει υπόψη το βάρος, την ηλικία και τις ανάγκες του παιδιού, καθώς και το πόσο συχνά θα χρησιμοποιεί το καρότσι. Τα ελαφριά καρότσια που διπλώνουν εύκολα, για παράδειγμα, είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση ή για ταξίδια. Όμως, ένα πιο βαρύ και “μονοκόμματο” καρότσι μωρού θα είναι πιο στιβαρό, άρα και πιο ασφαλές για το μικροσκοπικό επιβάτη του.

Μήπως ετοιμάζεστε για βόλτα με το αυτοκίνητο; Τότε θα χρειαστείτε ένα καλό καθισματάκι αυτοκινήτου. Φροντίστε να επιλέξετε ένα καθισματάκι που θα έχει το κατάλληλο μέγεθος για το βάρος του παιδιού. Διαφορετικά, θα ζημιωθεί η άνεση και κυρίως η ασφάλειά του. Μία πολύ πρακτική λύση είναι τα λεγόμενα καρότσια 3 σε 1, τα οποία μετατρέπονται πανεύκολα σε κάθισμα αυτοκινήτου ή πορτ μπεμπέ. Έτσι, το μωρό συνηθίζει σε μία στάση μέσα στο καρότσι είτε το μεταφέρεται με το αμάξι είτε με τα χέρια.

Αν, πάλι, θέλετε να άμεση επαφή με το μωρό σας, η λύση έχει έρθει τα τελευταία χρόνια από την Αφρική και λέγεται μάρσιπος μωρού. Υπάρχουν εμπρόσθιοι και οπίσθιοι μάρσιποι. Επιλέξτε τον τύπο που σας βολεύει καλύτερα και δεν σας επιβαρύνει.

Το Bebe Home διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από καρότσια μωρού, καθισματάκια αυτοκινήτου και μάρσιπους πολύ γνωστών εταιρειών. Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Συμπληρωματικά, μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ όπως βάσεις, αντάπτορες, παιχνίδια και ποτηράκια για το καρότσι ή το κάθισμα της αρεσκείας σας. Έτσι, θα κάνετε τη βόλτα του μονακριβού σας μία ιδανική εμπειρία!

Και μην ξεχνάτε: όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα!