Διάφορα Αξεσουάρ Καροτσιού

Filter

Διάφορα Αξεσουάρ για Καρότσι Μωρού

Τα παιδικά καρότσια είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την ανάπτυξη του μωρού σας, αφού του επιτρέπουν να αποκτήσει νέες εμπειρίες και να εξερευνήσει τον κόσμο εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την άνεση και την ασφάλειά του. Για αυτό, καλό είναι να αναβαθμίζετε κατά καιρούς το καρότσι με επιπλέον αξεσουάρ.

Κάλυμμα Καροτσιού

Έρχεται το καλοκαίρι; Ένα νέο, αέρινο κάλυμμα καροτσιού ή μία κουνουπιέρα καροτσιού θα κάνουν τη ζωή του μικρού σας πολύ πιο έυκολη. Ή μήπως έφτασε ο χειμώνας με τα κρύα του; Τότε μην παραμελήσετε να αγοράσετε ένα winter kit με αδιάβροχο και ζεστό κάλυμμα καροτσιού. Και επειδή και… οι γονείς έχουν ψυχή, κάντε δώρο στον εαυτό σας μια θήκη για smartphone, μια τσάντα οργάνωσης ή έναν σάκο μεταφοράς για το καρότσι. Έτσι θα κάνετε και τη δική σας ζωή ευκολότερη.

Στο ηλεκτρονικό και το φυσικό κατάστημα του Bebe Home θα βρείτε δεκάδες τέτοια αξεσουάρ για να μετατρέψετε το καρότσι στον προσωπικό παράδεισο του παιδιού σας. Στο stock μας περιλαμβάνονται universal προϊόντα, συμβατά με όλα τα καρότσια ή προϊόντα που απευθύνονται σε συγκεκριμένα, επώνυμα καρότσια. Διαλέξτε αυτό που σας κάνει και παραλάβετέ το σε μόλις λίγες ημέρες. Και μην ξεχνάτε ότι τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για πληρωμές με αντικαταβολή (αφορά αποστολές εντός Ελλάδας).