Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Bugaboo Θήκη Καροτσιού Για Smartphone

Σχεδιασμένο για να κρατάει το κινητό κοντά σας και πάντα σε επαφή, η θήκη για το κινητό σας από τη Bugaboo προσαρμόζεται εύκολα με ένα κλικ πάνω στο τιμόνι του Bugaboo για εύκολη πρόσβαση. Η θήκη είναι universal για κάθε κινητό τηλέφωνο χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής της θέσης.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα 360° κλίσης για να μπορείτε να δείτε την οθόνη του κινητού σας από κάθε γωνία. Έτσι, μπορείτε να πλοηγηθείτε στο internet, να βγάλετε φωτογραφίες ή να ακούσετε μουσική όσο κάνετε βόλτα με το παιδί σας.

34.95

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 80500SH01 Κατηγορίες: ,
Share

Bugaboo

Θήκη Καροτσιού Για Smartphone

Σχεδιασμένο για να κρατάει το κινητό κοντά σας και πάντα σε επαφή, η θήκη για το κινητό σας από τη Bugaboo προσαρμόζεται εύκολα με ένα κλικ πάνω στο τιμόνι του Bugaboo για εύκολη πρόσβαση. Η θήκη είναι universal για κάθε κινητό τηλέφωνο χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής της θέσης. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα 360° κλίσης για να μπορείτε να δείτε την οθόνη του κινητού σας από κάθε γωνία. Έτσι, μπορείτε να πλοηγηθείτε στο internet, να βγάλετε φωτογραφίες ή να ακούσετε μουσική όσο κάνετε βόλτα με το παιδί σας.

Βάρος 960 kg
Κατασκευαστής

Βάρος