Ομπρέλες Για Καρότσι

Η προσεκτική έκθεση στις ηλιακές ακτινοβολίες μπορεί να έχει θετικές συνέπειες για τους ενήλικες. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τα μωράκια, τα οποία πρέπει να μένουν απολύτως προστατευμένα από τον ήλιο, ιδίως αν είναι σε μικρή ηλικία. Δεδομένου ότι τα αντηλιακά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε βρέφη, η λύση της ομπρέλας καροτσιού εξασφαλίζει την ασφάλεια του παιδιού σας.

Σε ηλιόλουστες χώρες όπως η Ελλάδα, η ομπρέλα καροτσιού είναι η μόνη επιλογή για να προστατεύσετε απόλυτα το παιδί σας όταν πάτε βόλτα. Και αυτό γιατί η κουκούλα που υπάρχει εγκατεστημένη στο καρότσι αφήνει ένα μεγάλο άνοιγμα από το οποίο περνάει φως.

Μία ομπρέλα καροτσιού είναι συνήθως κατασκευασμένη από αδιάβροχο νάιλον ύφασμα που απορροφά την ηλιακή ακτινοβολία. Διαθέτει ειδικό μηχανισμό για να αποκτά κλίση και μπορεί να τοποθετηθεί με αντάπτορα σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο του καροτσιού.

Προσοχή όμως. Ορισμένες ομπρέλες επώνυμων εταιρειών “κουμπώνουν” μόνο με συγκεκριμένα καρότσια. Για αυτό, καλό θα ήταν να επιβεβαιώσετε ότι η ομπρέλα για το καρότσι σας είναι συμβατή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τεχνικές επεξηγήσεις και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ιδανική ομπρέλα καροτσιού.