Ποτηροθήκη Καροτσιού

Η ποτηροθήκη καροτσιού και η τροχοσανίδα είναι δύο αξεσουάρ που μπορούν με απλό τρόπο να κάνουν πολύ πιο πρακτικό το παιδικό καρότσι σας.

Για την ποτηροθήκη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες εξηγήσεις. Είναι ένα πλαστικό αξεσουάρ που τοποθετείται στο χερούλι του καροτσιού και φιλοξενεί το μπιμπερό ή το παγούρι του παιδιού σας.

Μια ποτηροθήκη για καρότσι είναι ιδανική για εσάς που θέλετε να κάνετε εκδρομές ή μεγάλες βόλτες με το παιδί σας. Αν την συνδυάσετε, μάλιστα, με κάποια από τις τσάντες αλλαγής, που διατίθενται, μπορείτε να έχετε όλα τα απαραίτητα για το τάισμα και το καθάρισμα του μωρού πάνω στο καρότσι.

Η τροχοσανίδα καροτσιού, από την άλλη, είναι μία από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στα καρότσια μωρού. Πρόκειται ουσιαστικά για σανίδες με ροδάκια που τοποθετούνται στο πίσω μέρος του καροτσιού. Προορίζονται για να στέκεται πάνω τους ένα μεγαλύτερο παιδί ενώ εσείς σπρώχνετε το καρότσι με το μωρό. Τι πιο ωραίο αν έχετε δύο παιδιά σε διαφορετική ηλικία;

Σε αυτή την κατηγορία του καταστήματος Bebe Home θα βρείτε αυθεντικές ποτηροθήκες, τροχοσανίδες και άλλα αξεσουάρ γνωστών εταιρειών. Σας υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή είναι δωρεάν πανελλαδικά για όλες τις αγορές άνω των 89 ευρώ.