Καθρέφτης Αυτοκινήτου για Μωρά

Filter

Καθρέφτης για Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου

Μπορεί στα δικά σας μάτια να φαντάζει ένα δευτερεύον αξεσουάρ, όμως στα δικά τους δεν είναι έτσι! Ένας καθρέφτης αυτοκινήτου για μωρά σάς παρέχει έναν επιπλέον τρόπο για να παρακολουθείτε τα παιδιά σας ενώ κάθονται στο πίσω κάθισμα, ενώ παράλληλα αποτελεί μια πολύ ευχάριστη ενασχόληση για τα ίδια.

Τα μωράκια ελκύονται από το “μυστήριο” των εικόνων που βλέπουν στον καθρέφτη από πολύ μικρά. Τους αρέσει να παρατηρούν τα παιχνίδια του φωτός ή τις σκιές που εμφανίζονται πίσω από το είδωλό τους. Φυσικά, εκτός από διασκεδαστική, αυτή η ενασχόληση είναι και εκπαιδευτική αφού αναπτύσσει την όραση και την αντίληψη του παιδιού.

Σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν το παιδί αρχίσει να αναγνωρίζει τον εαυτό του μέσα από τον καθρέφτη, οι γκριμάτσες και η συνομιλία με τον εαυτό του γίνονται το καλύτερο παιχνίδι! Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσει τις κοινωνικές του δεξιότητες και μαθαίνει πώς να συμπεριφέρεται στη θέα ενός άλλου προσώπου.

Ένας καθρέφτης αυτοκινήτου για μωρά εξασφαλίζει ασφάλεια και διασκέδαση χωρίς τέλος για το μικρό σας. Στο Bebe Home διαθέτουμε επώνυμους καθρέφτες αυτοκινήτου για μωρά με ή χωρίς ενσωματωμένα υφασμάτινα παιχνίδια. Επιλέξτε τώρα το μοντέλο που σας αρέσει και παραλάβετέ το άμεσα από το φυσικό μας κατάστημα ή πανελλαδικά στην πόρτα σας σε λίγες ημέρες.