Παιχνίδια για Καρότσι

Παιχνίδια Καροτσιού

Έχετε βγει βόλτα με το μωρό σας. Ο ήλιος λάμπει, οι συνθήκες είναι ιδανικές. Παρόλα αυτά, εκείνο ψάχνει κάτι για να απασχοληθεί έτσι όπως κάθεται στο καρότσι. Τα παιχνίδια για καρότσι ήταν ανέκαθεν ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε την εμπειρία των βρεφών με τον έξω κόσμο πιο ενδιαφέρουσα.

Τι καλύτερο από μία κουδουνίστρα ειδική για καρότσια μωρού ή από μία σειρά κρεμαστά κουκλάκια; Μην ξεχνάτε ότι τα παιδάκια ενδιαφέρονται για τα πάντα γύρω τους αλλά έχουν περιορισμένο εύρος προσοχής. Όσο όμορφο ή ελκυστικό λοιπόν κι αν είναι το περιβάλλον γύρω τους, εκείνα σύντομα θα θελήσουν να απασχοληθούν με κάτι άλλο. Και μετά με κάτι άλλο. Και κάτι άλλο…

Τα παιχνίδια καροτσιού μπορούν να τραβήξουν την προσοχή του παιδιού για μεγαλύτερο διάστημα από το συνηθισμένο, χάρη στην ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων τους. Επίσης, βοηθούν στην εξάσκηση όλων των αισθήσεών του, συμπεριλαμβανομένης της όρασης, της ακοής και της αφής. Και το καλύτερο; Είναι άμεσα διαθέσιμα για το ίδιο, αφού κρέμονται από πάνω του ή βρίσκονται μέσα στο μέρος όπου ξαπλώνει.

Στο Bebe Home θα βρείτε τα παιχνίδια για καρότσι που θα λατρέψει το μικρό σας. Όλα μας τα παιχνίδια κατασκευάζονται από γνωστές εταιρείες με βρεφικά είδη και είναι συμβατά με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας (ανθεκτικότητα, μαλακά και μη τοξικά υλικά, έλλειψη μικροσκοπικών εξαρτημάτων τα οποία θα μπορούσε να καταπιεί το μωρό). Παραγγείλτε τώρα τα παιχνίδια της αρεσκείας σας και αυτά θα βρίσκονται στην πόρτα σας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.